Προϊόντα - Εξωτερική Βελτίωση - Αφιέρωμα Αισθητική βελτίωση

STEINMETZ - Αφιέρωμα Αισθητική βελτίωση
Η μόδα της βελτίωσης του αυτοκινήτου ήρθε από το εξωτερικό πριν από λίγα χρόνια και έγινε άμεσα αποδεκτή στη χώρα μας. Συνήθως, οι βελτιωτές εστιάζουν πάνω σε συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων και κατασκευάζουν μεμονωμένα τμήματα ή ολοκληρωμένα πακέτα βελτίωσης που αφορούν στον κινητήρα, στην ανάρτηση, αλλά και στην εμφάνιση. Όσον αφορά στην εμφάνιση, αυτή που συνήθως επιλέγουν οι περισσότεροι είναι η βελτίωση του εξωτερικού τμήματος του αυτοκινήτου τους. Έτσι, στο εμπόριο συναντάμε αρκετές δημιουργίες επώνυμων βελτιωτών, που βασίζονται συνήθως σε νέα μοντέλα ή παλαιότερα best sellers. Τα προϊόντα αυτά πωλούνται μεμονωμένα ή σε ολοκληρωμένα πακέτα, που αφορούν σε αρκετούς τομείς του αμαξώματος.

Πρώτα από όλα, μπορούμε να τοποθετήσουμε νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω ή ξεχωριστά τμήματα (σπόιλερ) που θα προσδώσουν μία επιθετική και πιο σπορτίφ εμφάνιση στο αυτοκίνητό μας. Στη συνέχεια, μπορούμε να επιλέξουμε ένα σετ μαρσπιέ που θα συμπληρώσει την εικόνα του αυτοκινήτου με τους (πιθανότατα) χαμηλότερους σε ύψος προφυλακτήρες. Επίσης, μπορούμε να τοποθετήσουμε μία διακριτική αεροτομή πάνω από το πίσω παρμπρίζ στα 3θυρα ή 5θυρα μοντέλα ή στο τελείωμα της πόρτας του χώρου αποσκευών στις σεντάν εκδοχές. Ακόμα ένας τομέας που θα δώσει αρκετούς πόντους στην αισθητική του αυτοκινήτου μας, είναι τα φωτιστικά σώματα. Αρκετές είναι οι εταιρείες που κατασκευάζουν τέτοιου είδους προϊόντα, τα οποία διαθέτουν ξεχωριστή εμφάνιση, αλλά και τεχνολογία LED, τόσο για το εμπρόσθιο τμήμα του αυτοκινήτου όσο και για το πίσω. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε κατά την επιλογή τέτοιων προϊόντων είναι η ποιότητα κατασκευής τους, η εφαρμογή τους με τα τμήματα του αμαξώματος του αυτοκινήτου, αλλά και η επωνυμία τους. Επίσης, καλό είναι οι επιλογές μας να μην είναι υπερβολικές, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό μας να διαφέρει αρκετά από την εργοστασιακή του μορφή, διότι μπορούν να επηρεαστούν αρκετοί τομείς του, όπως για παράδειγμα η αεροδυναμική του, έχοντας ως αντίκτυπο την επιβάρυνση των επιδόσεών του, της κατανάλωσής του, αλλά και της συμπεριφοράς του στο δρόμο.

Τips

· Όταν επιλέξουμε να τοποθετήσουμε στο αυτοκίνητό μας ένα νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα θα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι δεν θα μειωθεί η ποσότητα αέρα που καταλήγει στο ψυγείο του κινητήρα.
· Αν αντικαταστήσουμε τα φωτιστικά σώματα του αυτοκινήτου μας με aftermarket, καλό θα είναι να επιλέξουμε ένα σετ με καλή ποιότητα κατασκευής, ώστε απόδοσή του κατά τη βραδινή οδήγηση να είναι ικανοποιητική, χωρίς να μειώνει την ορατότητα, επηρεάζοντας το επίπεδο ασφάλειας των επιβατών.
EVOLUTION Χαροκόπου 59 Καλλιθέα 2109597747 -
ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ > Εξωτερική Βελτίωση
Κατάλογος με μάρκες και αντιπροσωπείες
Μάρκες
Αντιπροσωπείες