Προϊόντα - Navigator - Η Magellan πλέον και στην Ελλάδα

Magellan - Η Magellan πλέον και στην Ελλάδα
Η Magellan, παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά των συσκευών πλοήγησης GPS, εισέρχεται δυναμικά και στην Ελληνική αγορά, προχωρώντας στην κυκλοφορία της νέας σειράς υψηλής ποιότητας συσκευών πλοήγησης GPS για κάθε είδους outdoor δραστηριότητες. Η Magellan είναι παγκοσμίως φημισμένη στην κατασκευή και στην ανάπτυξη συσκευών πλοήγησης GPS. Ειδικότερα, το 1989 έγινε η πρώτη εταιρεία η οποία κατασκεύασε δέκτη GPS για την Αμερικανική αγορά, το 1999 κατασκεύασε την πρώτη φορητή συσκευή πλοήγησης GPS, ενώ το 2007 ήταν η πρώτη εταιρεία που ενσωμάτωσε οθόνη αφής σε GPS δέκτη. Έχοντας ως έδρα τις Η.Π.Α., η Magellan βρίσκεται κοντά στον παλμό των τεχνολογικών εξελίξεων, ενώ η μέχρι τώρα πορεία της, την κατατάσσει ανάμεσα στους κορυφαίους στην αγορά των GPS παγκοσμίως.

Οι συσκευές πλοήγησης GPS της Magellan, αποτελούν τα απαραίτητα εφόδια για τους λάτρεις των outdoor activities. Όσοι είναι λάτρεις της ορειβασίας, της πεζοπορίας, της αναρρίχησης, του geo-caching, του κυνηγιού, του ψαρέματος, της θάλασσας και του βουνού, θα βρουν έναν πολύτιμο σύμμαχο και την ευκολία στην πλοήγηση και τη χρήση των συσκευών. Η εμπειρία της Magellan έχει δείξει ότι η χρήση GPS στις outdoor δραστηριότητες είναι κάτι παραπάνω δεν αποτελεί απλά μία ευκολία, αλλά αναγκαιότητα.

Τα πρώτα προϊόντα της Magellan που θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά είναι το Magellan eXplorist GC και το Magellan ToughCase για iPhone 3G και iPod touch, ενώ μέσα στο καλοκαίρι η γκάμα θα εμπλουτιστεί με τη σειρά Magellan eXplorist 510, 610 και 710.

Για την ανάπτυξη των ελληνικών χαρτών, η Magellan έχει συνεργαστεί με την ομάδα των έμπειρων χαρτογράφων της ελληνικής εταιρείας TERRAIN, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, με στόχο τη δημιουργία χαρτών κορυφαίας ακρίβειας. Στην κάλυψη της Ελλάδας, περιλαμβάνονται προς το παρόν 45 νησιά, η Πάρνηθα, το Πήλιο, η Πελοπόννησος και η Κρήτη, ενώ σύντομα αναμένονται περισσότερες προσθήκες.
Zegetron Α.Ε Β. Γεωργίου 136 2106856000 -
ΗΧΟΣ > Navigator
Κατάλογος με μάρκες και αντιπροσωπείες
Μάρκες
Αντιπροσωπείες