Προϊόντα - Υψηλών επιδόσεων - Η Renault Sport επιλέγει Bridgestone

Bridgestone - Η Renault Sport επιλέγει Bridgestone
Η Renault Sport επέλεξε το ελαστικό υπέρ υψηλών επιδόσεων της Bridgestone, Potenza RE050A σε διάσταση 235/35 R19, ως αρχικό εξοπλισμό για το Mégane R.S. Trophy. Η συλλεκτική έκδοση, που θα περιλαμβάνει 500 αυτοκίνητα, αποδίδει 265 ίππους και 36 κιλά ροπής. Από την πρώτη στιγμή της παρουσίασης του, το Mégane R.S. Trophy έχει επιδείξει ασυναγώνιστες σπορ επιδόσεις στην κατηγορία του, χωρίς να περιορίζεται η ευελιξία ή η αναπαυτικότητα. Η καινούργια έκδοση του Mégane Renault Sport διατίθεται στην αγορά από τις 20 Ιουνίου 2011.

Στις 17 Ιουνίου 2011, στη θρυλική πίστα του Nürburgring και πιο συγκεκριμένα στο Nordschleife (βόρειο τμήμα), το Renault Mégane R.S. Trophy σημείωσε νέο ρεκόρ γύρου στην κατηγορία οδήγησης προσθιοκίνητου αυτοκινήτου, όπου τα αυτοκίνητα πρέπει να συμμορφώνονται αυστηρά με τις προδιαγραφές της παραγωγής. Σημειώνοντας ρεκόρ γύρου 8.08, το Mégane R.S. Trophy κέρδισε το ρεκόρ που είχε από το 2008 το Mégane R26.R, με 8.17.

Το Potenza RE050A, ελαστικό υπέρ υψηλών επιδόσεων, σχεδιάστηκε ειδικά για να διαχειριστεί την ιπποδύναμη ενός κινητήρα 265 ίππων και πλέον, όπως αυτός του Mégane R.S. Trophy. Ο ασύμμετρος σχεδιασμός, που προέρχεται από τη Formula 1, προσφέρει ισορροπημένες και δυναμικές επιδόσεις με μεγάλη απόκριση, ειδικά στις στροφές, ακριβή χειρισμό στην οδήγηση και ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας στο βρεγμένο. Το Potenza RE050A επιτρέπει στο Mégane R.S. Trophy να αποκαλύψει τον σπορ χαρακτήρα, που διαθέτει, την ευελιξία και την αναπαυτικότητα.
ELASTRAK (ΕΛΑΣΤΙΚΑ BRIDGESTONE) Θηβαϊδος 15 Νέα Κηφισιά 2108196954 -
ΕΛΑΣΤΙΚΑ > Υψηλών επιδόσεων
Κατάλογος με μάρκες και αντιπροσωπείες
Μάρκες
Αντιπροσωπείες