Προϊόντα - Επιβατικά - Η Bridgestone στην 64η ΙΑΑ Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου

Bridgestone - Η Bridgestone στην 64η ΙΑΑ Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου
Μετά τα νέα προϊόντα των νέων φιλικών προς το περιβάλλων και Run-Flat ελαστικά, η Bridgestone συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της προς την εξέλιξη των χειμερινών ελαστικών, που είναι και το επίκεντρο της εταιρείας στην ΙΑΑ 2011.

Οι τρεις ξεχωριστές ζώνες στο περίπτερο των 284 τ.μ. παρουσιάζουν στους επισκέπτες τα κύρια στοιχεία, τα οποία απαρτίζουν τη μελλοντική στρατηγική της Bridgestone: οικολογία, καινοτομία και αξιοπιστία.

Στην αριστερή πλευρά του περίπτερου παρουσιάζονται οι οικολογικές προτάσεις της Bridgestone. Το Ecopia EP150, που εμπλούτισε το διαστασιολόγιο των ελαστικών Ecopia της Bridgestone, παρουσιάζεται φορεμένο στο ηλεκτρικό Nissan LEAF, Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2011. Επίσης, μέσω μίας οθόνης, προβάλλεται αναλυτικά η μοναδική τεχνολογία της Bridgestone NanoPro-Tech, η οποία μειώνει την αντίσταση κύλισης χωρίς να περιορίζεται η πρόσφυση.

Στο μέσο του περίπτερου, ο χώρος είναι αφιερωμένος στις καινοτομίες και διαθέτει τα θεμελιώδη προγράμματα στον τομέα της εξέλιξης: η ιδέα του νέου συναρπαστικού ελαστικού με “Μισό Βάρος” και το καινοτόμο σύστημα CAIS (Ανίχνευσης Πληροφοριών στην Επιφάνεια Επαφής), το οποίο μετρά την ένταση που δέχεται το ελαστικό κατά τη διάρκεια της κύλισης. Απηχώντας την υπογραφή της IAA 2011, το μέλλον “θεωρείται δεδομένο” στο περίπτερο της Bridgestone.

Η δεξιά περιοχή του περίπτερου υπογραμμίζει την κυριαρχία της Bridgestone στον τομέα της αξιοπιστίας, όπως αυτή αντικατοπτρίζεται μέσα από τα τελευταίας γενιάς Run-Flat ελαστικά της Bridgestone, με τη νέα τεχνολογία που ελέγχει τη θερμότητα και προσφέρει το ίδιο επίπεδο αναπαυτικότητας με τα συμβατικά ελαστικά. Αποκάλυψη της IAA είναι το Bridgestone Potenza S001 RFT, το πρώτο RFT για την αγορά αντικατάστασης, που ενσωματώνει αυτή τη νέα τεχνολογία.

Δίπλα στα Run-Flat, η Bridgestone αποκαλύπτει τη νέα, πλήρη σειρά χειμερινών ελαστικών, που περιλαμβάνει το νέο ελαστικό της Bridgestone A001 Weather Control για περιοχές με ήπιους και βροχερούς χειμώνες. Επίσης, η Bridgestone είναι αποφασισμένη να ενισχύσει περεταίρω την αυξανόμενη ζήτηση σε χειμερινά ελαστικά, έχοντας αναλάβει την χορηγία των περισσότερων εκδηλώσεων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Alpine Ski κατά τη διάρκεια του 2011/2012, μέσω της DSV (German Ski Association).
ELASTRAK (ΕΛΑΣΤΙΚΑ BRIDGESTONE) Θηβαϊδος 15 Νέα Κηφισιά 2108196954 -
ΕΛΑΣΤΙΚΑ > Επιβατικά
Κατάλογος με μάρκες και αντιπροσωπείες
Μάρκες
Αντιπροσωπείες