Προϊόντα - Χαρτογραφήσεις Eγκεφάλων - Προγράμματα αναβάθμισης Ford Focus

REVO tecknik - Προγράμματα αναβάθμισης Ford Focus
Η CARGATE, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Revo Technik, παρουσιάζει ένα νέο πακέτο αναβάθμισης για FORD Focus ST 2,5T και New Focus RS.

Η Revo Technik δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να μικρορυθμίσει την πίεση του τούρμπο, αβάνς και αναλογίας αέρος-καυσίμου του κινητήρα, όπως και πλήρη απενεργοποίηση του λογισμικού ή κλείδωμα του εγκεφάλου με ενεργοποίηση αντικλεπτικής λειτουργίας. Αυτές οι δυνατότητες επιτρέπουν τη ρύθμιση του προγράμματος για χρήση σε διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες, ποιότητας βενζίνης ή ακόμα και οδηγικού στυλ, χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση νέου λογισμικού.

Αναλυτικά, το πρώτο πακέτο προσφέρει έως και 55 ίππους με 13 κιλά ροπή, ενώ το δεύτερο, πιο προχωρημένο πακέτο, εκτοξεύει το Ford Focus 30 ίππους παραπάνω από το πρώτο πακέτο.

Η Revo Technik συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες της το καλύτερο λογισμικό αναβάθμισης ιπποδύναμης για τους κινητήρες 2,5L Turbo της FORD. Όλα τα λογισμικά είναι κατά τέτοιο τρόπο σχεδιασμένα, ώστε να μεγιστοποιήσουν την απόδοση με ασφάλεια, πάντα μέσα στα μηχανολογικά όρια του κινητήρα και τον περιφερειακών του.
CAR GATE ΠΑΛΑΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ Λ. ΤΑΤΟΙΟΥ 6 2108074589 -
ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ > Χαρτογραφήσεις Eγκεφάλων
Κατάλογος με μάρκες και αντιπροσωπείες
Μάρκες
Αντιπροσωπείες