Προϊόντα - Διάφορα Αξεσουάρ - Έσπασε το τζάμι σας

CG - Έσπασε το τζάμι σας
Η Carglass μπορεί να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει οποιοδήποτε κρύσταλλο σε όχημα κάθε τύπου, μοντέλου ή ηλικίας και η τεχνική τους αρτιότητα στην εργασία που εκτελείται στο όχημα είναι εγγυημένη για όσο καιρό το κατέχεται ή το χρησιμοποιείται. Η επισκευή ή αντικατάσταση δεν αφορά μόνο το εμπρός παμπρίζ, αλλά μπορεί να αφορά το πλαινό ή το πίσω παμπρίζ.

Επίσης, η Carglass βοηθάει τον κάτοχο του οχήματος σε περίπτωση που δεν έχει ασφαλιστική κάλυψη για θραύση κρυστάλλων. Πώς; Η Carglass συνεργάζεται με αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδας και μπορεί να γίνει ο διακανονισμός άμεσα, γρήγορα και εύκολα.

Αναλυτικά, το κόστος επισκευής ενός παμπρίζ εξαρτάται από τη διαδικασία. Αν υπάρχει ασφάλεια με καλυψη θραύσης κρυστάλλων, τότε στην περίπτωση της επισκευής, η Carglass το παρέχει δωρεάν χωρίς να επηρεάζεται το μπόνους μάλους. Εάν χρειάζεται αντικατάσταση, τότε το καλύπτει η ασφαλιστική εταιρεία. Στην περίπτωση που δεν διαθέτετε ασφάλεια με καλυψη θραύσης κρυστάλλων, τότε για επισκευή θα πρέπει να πληρώσετε 77,50 ευρώ, ενώ σε περίπτωση αντικατάστασης, οι τιμές ποικίλουν και εξαρτάται από το είδος του παμπρίζ.

Τέλος, μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού online, δίνοντας κάποια παραπάνω στοιχεία για τη ζημιά.
CARGLASS HELLAS Δολιανών 2 και Δορίδος 42, Αιγάλεω 8011136136 -
ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ > Διάφορα Αξεσουάρ
Κατάλογος με μάρκες και αντιπροσωπείες
Μάρκες
Αντιπροσωπείες