" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Θέματα αγοράς Μεταχειρισμένων

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  29/4/2008
Θέματα αγοράς mtx
Μεταχειρισμένη BMW Z4 2,2 του 2004
Αξία σταθερή στο χρόνο
Διαβάστηκε από 4082 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:29/4/2008
Με ποιότητα, ελκυστική σχεδίαση και υποσχόμενη αρκετά "παιχνιδιάρικες" εξορμήσεις, η Ζ4 αποτελεί αξιόλογη επιλογή στα μεταχειρισμένα ρόουντστερ, αφού συνεχίζει μέχρι και σήμερα να είναι στην παραγωγή ως έχει.
• Κινητήρας: Ο 24βάλβιδος κινητήρας της Z4 2,2, αποδίδει 168 δυναμομετρημένους ίππους και σε συνδυασμό με το 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, εμφανίζει πολύ καλή ελαστικότητα και απόκριση από τις μεσαίες στροφές και πάνω, καταφέρνοντας να κινεί με σβέλτους ρυθμούς το αμάξωμα.
• Οδική συμπεριφορά - Άνεση: Το γερμανικό ρόουντστερ χαρακτηρίζεται από την υποδειγματική συμπεριφορά του στο δρόμο, αφού παραμένει ουδέτερο σε κάθε κίνηση του οδηγού. Ακόμη και με το σύστημα ευστάθειας απενεργοποιημένο, η υπερστροφή κάνει την εμφάνισή της, όμως ο οδηγός μπορεί να ελέγξει τέτοια φαινόμενα εύκολα, χάρη στο άκαμπτο πλαίσιο και στο κοφτερό τιμόνι. Η παρεχόμενη στους επιβάτες άνεση κινείται σε απλά καλά επίπεδα.
• Εσωτερικό - Χώροι: Τα υλικά στο εσωτερικό της Ζ4 θεωρούνται από τα κορυφαία στην κατηγορία, με τη συναρμολόγηση να κινείται στα ίδια επίπεδα. Η σχεδίαση του εσωτερικού χαρακτηρίζεται σχετικά λιτή. Οι διακόπτες είναι τοποθετημένοι έτσι ώστε να προσφέρουν υψηλή εργονομία. Οι χώροι για μικροαντικείμενα επαρκούν, καθώς και ο χώρος αποσκευών, που φτάνει στα 270 λίτρα.
• Μεταπωλητική αξία: Η Ζ4 διαθέτει παρά πολύ καλή μεταπωλητική αξία, χάρη στην ιδιαίτερη προσωπικότητα και στα πολλά πλεονεκτήματα του αυτοκινήτου. Η ελκυστική της σχεδίαση και η εξαιρετική οδηγική της αίσθηση την καθιστούν μια αξιόλογη επιλογή για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.
• Value for Money: Καλή είναι η σχέση τιμής-αξίας που προσφέρει η Ζ4 2,2, αφού ο επαρκής εξοπλισμός της και η κορυφαία ποιότητά της την κατατάσσουν ψηλά στις προτιμήσεις των αγοραστών. Η ελκυστική της σχεδίαση και η εξαιρετική οδηγική της αίσθηση την καθιστούν μια αξιόλογη επιλογή για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.
ΣΥΝ & ΠΛΗΝ
(+): Οδηγική συμπεριφορά, ποιότητα, πρεστίζ
(-): Χώροι, άνεση