• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αν ψάχνετε απάντηση στο ερώτημα «Τι αγοράζω με 10 χιλιάρικα;» θα την βρείτε στο θέμα μας... Εσείς ποιο μοντέλο θα διαλέγατε;

10+1 μοντέλα με 10.000 ευρώ

77.070 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/6/2017

Λίγα δίνεις, δες τι παίρνεις… Συγκεντρώνουμε τις 10+1 προτάσεις της αγοράς με κόστος όχι μεγαλύτερο των 10.000 ευρώ και τις αναλύουμε σε βάθος.

 
Με ένα ποσό κοντά στα 10.000 ευρώ που είναι και το πρώτο σκαλοπάτι για έναν αγοραστή νέου αυτοκινήτου, υπάρχουν 10+1 προτάσεις στην αγορά που κυρίως αφορούν σε μίνι αυτοκίνητα πόλης. Από το φθηνότερο SEAT Mii μέχρι και το ακριβότερο Suzuki Celerio GLX και από το μικρότερο smart fortwo μέχρι το μεγαλύτερο Dacia Sandero (το μοναδικό μικρό εδώ), με 10.000 ευρώ αγοράζεις περί τους 70 ίππους και άρα μιλάμε για λύσεις αστικού προσανατολισμού με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που διαθέτουν. Το σίγουρο είναι ότι τα χρήματα είναι λίγα και οι προτάσεις αρκετές για να «μπερδευτεί» κανείς, κάτι που επιχειρούμε να επιλύσουμε βάζοντάς τις όλες στο μικροσκόπιο του AutoΤρίτη. Δείτε λοιπόν «πόσο» και «τι» αυτοκίνητο μπορείτε να αποκτήσετε με αυτό το κόστος και επιλέξτε άφοβα. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
 • jimeta

  1. Mας γράφεται για το vw up αυτό,"Τι παίρνεις; Ξεχωριστή πρόταση, οικονομία, κύρος κατασκευαστή"δηλαδή τα άλλα 2 αδερφάκια του που φτιάχνονται και τα 3 στο ίδιο εργοστάσιο τι διαφέρουν;αλλά έτσι πρέπει να πείτε στον κοσμάκη ότι η vw είναι υπεράνω όλλων. 2.Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για την τριπλέτα των C1-PEUGEOT 108-AYGO, τα οποία δεν έχουν καμιά απολύτως διαφορά. 3.Τα τρία καλύτερα που είναι ο ιταλός και τα 2 κορεάτικα κατά εμέ που σε καμία περίπτωση δεν τα φτάνουν οι 3 κουβάδες τους group vw όσο και να πιπιλίζεται τοπν κοσμάκη.

    51
 • kostis

  Μου κάνει εντύπωση ότι όταν αναφέρεστε σε όχημα του vw group, πάντα τονίζετε τη δήθεν "ποιότητα κατασκευής" αλλά ΠΟΤΕ δεν αναφέρεστε στην αξιοπιστία του...

    23
 • Χρήστος S

  Συμπέρασμα: Σοβαρό καινούργιο δεν παίρνεις με τίποτα σε αυτά τα λεφτά...Σε μεταχειρισμενο πάλι....ότι γουστάρεις!

    7
 • vg

  Ασυζητητί το Panda. Συνδυάζει πολλά σε ένα, χώρους, ύψος για τον οδηγό και τους επιβάτες, αγχολυτικό εσωτερικό, ικανοποιητικό χώρο αποσκευών, μηχανικό σύνολο εγγύηση, φθηνά ανταλλακτικά.

    5
 • vg

  Ασυζητητί το Panda. Συνδυάζει ικανοποιητικούς χώρους, αγχολυτικό εσωτερικό, ύψος και ορατότητα για οδηγό και επιβαίνοντες κι ένα μηχανικό σύνολο εγγύηση. Τα ανταλλακτικά εξακολουθούν να είναι προσιτά.

    2