Τα 10 χρόνια του γιορτάζει το Logan και η Dacia παρουσιάζει το επετειακό Logan 10th Anniversary Edition των 2.000 αντιτύπων.

O πίνακας οργάνων προέρχεται από το Renault Symbol, στα μαρσπιέ υπάρχει το λογότυπο «Logan 10 Years», ενώ για 1η φορά οι διακόπτες για τα ηλεκτρικά παράθυρα έχουν τοποθετηθεί στις πόρτες.

Προσφέρεται αυτόματος κλιματισμός, ενώ προαιρετικά μπορεί να τοποθετηθεί οθόνη αφής με πλοηγό.

Πλήθος στοιχείων, αλλά και τα σχετικά λογότυπα, υποδηλώνουν τη διαφορετικότητα του συγκεκριμένου Dacia Logan.

10 χρόνια Dacia Logan

5.213 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/6/2014

Γιορτάζοντας η Dacia τα 10 χρόνια από το λανσάρισμα του Logan, ανακοίνωσε τη δημιουργία της περιορισμένης παραγωγής επετειακής έκδοσής του, της 10th Anniversary Edition.

 
Το οικονομικό compact sedan της Dacia έγινε 10 χρόνων και η εταιρεία αποφάσισε να το «ανταμείψει» για την επιτυχημένη του εμπορική πορεία, λανσάροντας μια επετειακή έκδοσή του, την περιορισμένης παραγωγής 10th Anniversary Edition, η οποία θα κατασκευαστεί σε 2.000 μονάδες, όλες προς διάθεση στη Ρουμανία.

Εξωτερικά, το επετειακό Logan διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ειδικά σηματάκια, σκουρόχρωμα πίσω φώτα, νέο πίσω προφυλακτήρα, ενώ τα φλας έχουν τοποθετηθεί στους εξωτερικούς καθρέπτες.

Περισσότερο σημαντικές είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό, εκεί που ο πίνακας οργάνων έχει «μετακομίσει» από το Renault Symbol. Προσφέρεται αυτόματος κλιματισμός, ενώ προαιρετικά μπορεί να τοποθετηθεί οθόνη αφής με πλοηγό. Ο διάκοσμος είναι δίχρωμος, ενώ στα μαρσπιέ έχει τοποθετηθεί το λογότυπο «Logan 10 Years». Στον έξτρα εξοπλισμό ανήκουν το δερμάτινο τιμόνι και το cruise control, ενώ για πρώτη φορά σε ένα Dacia Logan, οι διακόπτες για τα ηλεκτρικά παράθυρα έχουν τοποθετηθεί στις πόρτες.

Οι τιμές του Dacia Logan 10th Anniversary Edition ορίστηκαν στις 9.400 ευρώ για την έκδοση βενζίνης 1,2 16V των 75 ίππων. Η diesel έκδοση, πάλι, 1,5 dCi των 75 ίππων κοστίζει 11.300 ευρώ (στη Ρουμανία).