• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πώς διαλέγω παιδικό κάθισμα; Ποιες κατηγορίες υπάρχουν;

MEGA TEST: 100 παιδικά καθίσματα σε δοκιμή

Διαβάστηκε από 34667 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/4/2018

Δείτε τώρα πώς να διαλέξετε παιδικό κάθισμα, κρυφές λεπτομέρειες, συμβουλές από προσωπική μας χρήση, αλλά και τα αποτελέσματα μιας μεγάλη δοκιμής όπου δοκιμάσαμε στην πράξη 100 παιδικά καθίσματα!

 
Οι αριθμοί λένε πως τα τροχαία ατυχήματα είναι η Νο1 αιτία θανάτου για παιδιά από 1 έως 14 ετών, αλλά και μία από τις σοβαρότερες αιτίες τραυματισμού. Οι περισσότεροι τραυματισμοί, μάλιστα, είναι στο κεφάλι και τον αυχένα. Τα παιδικά καθίσματα, όταν είναι σωστά τοποθετημένα, μειώνουν κατά πολύ τις παραπάνω πιθανότητες.

Η επιλογή του σωστού παιδικού καθίσματος, όμως, δεν είναι μια εύκολη υπόθεση για τους γονείς. Ξεκινά πριν ακόμη τη γέννηση του παιδιού, αφού πρέπει να το μεταφέρει με ασφάλεια από το μαιευτήριο μέχρι το σπίτι, και συνεχίζεται διαρκώς όσο αυτό αναπτύσσεται.

Το «πρόβλημα», ωστόσο, είναι πως δεν υπάρχει μια τυποποιημένη διαδικασία για να διαλέξεις ένα παιδικό κάθισμα, και αυτό μας οδήγησε σε αυτό το αφιέρωμα, όπου καταλήγουμε στο πως πρέπει να επιλέγει κανείς ένα παιδικό κάθισμα. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

TEST CENTER - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

 • Δημήτρης

  Απορία! Το συγκεκριμένο άρθρο είναι διαφήμιση της Cybex ή συγκριτικό βάση καποιων κανόνων; Καλό θα ήταν να μας αναφερεται τα τεστ που γίνανε οπως και γιατι ολα τα διεθνη τεστ (crash test) εχουν αντιθετη άποψη. Επισης πως καταφέρατε να εχετε 10 μοντελα απο την cybex και ενα απο τις υπολοιπες εταιρείες και μαλιστα συγκρίνετε προιοντα που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Τελος απορία, πως προιον που εχει βραβευτεί απο διεθνής οργανισμούς ασφάλειας το βγάζετε στις τελευταίες θέσεις; Καλο θα ήταν να μας απαντηθούν αυτα τα ερωτήματα

    4
 • Αρης

  Καλημέρα σας, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε ποιος φορέας πραγματοποίησε την παραπάνω έρευνα. Εγώ όταν χρειάστηκα να αγοράσω για το παιδί μου, είδα πολλά συγκριτικά αποτελέσματα παιδικών καθισμάτων, ένα από αυτά ήταν το ADAC Kindersitztest Herbst 2017

    4
 • Παναγιώτης

  Μου κάνει εντύπωση που το τεστ δεν περιλαμβάνει κορυφαία Νορβηγική εταιρία στην ασφάλεια παιδικού καθίσματος.

    3

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός