Αράμ Οχανιάν, Γιώργος Σεβλιάδης, Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, Έλενα Παπαχρήστου
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αράμ Οχανιάν, Γιώργος Σεβλιάδης, Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, Έλενα Παπαχρήστου

Εγκαίνια του Le Spa Adriana Karembeu

(29/2/2012)

Τα επίσημα εγκαίνια του νέου spa πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα, στο χώρο του Le Spa Adriana Karembeu στο 5* Hotel Dion Palace Resort στη Γρίτσα Λιτοχώρου.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία της διάσημης δημιουργού του Ανδριάνας Σκλεναρίκοβα Καρεμπέ.

Ο Γιάννη Ρουκάς ανάμεσα στις Ιωάννα και Σίσσυ Σιγιουλτζή

Ο Γιάννη Ρουκάς ανάμεσα στις Ιωάννα και Σίσσυ Σιγιουλτζή

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες του νέου spa και να αφεθούν στην απόλυτη φροντίδα των επαγγελματιών του πρώτου Γαλλικού Spa Center στην Ελλάδα.

Ένας μικρός παράδεισος, εκτός χρόνου, λίγα λεπτά από τον Όλυμπο, δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να απολαύσει την ηρεμία μεταξύ ουρανού και θάλασσας.Το Le Spa Adriana Karembeu με έμπειρους επαγγελματίες και θεραπείες προσφέρει απίστευτες στιγμές απόλαυσης και ευεξίας και με στόχο την πιο αποτελεσματική, ολοκληρωμένη, θεϊκή φροντίδα περιποίησης!

Στους σύγχρονους και άρτια εξοπλισμένους χώρους του spa, θερμαινόμενη πισίνα με hydrojets, Jacuzzi, 2 σάουνες, 2 χαμάμ, solarium, power plate, γυμναστήριο, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, προσφέρονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης προσώπου και σώματος με φυσικά προϊόντα τα οποία χαρίζουν λάμψη, αναζωογονούν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα.

Στις νέες εγκαταστάσεις μπορεί κανείς να απολαύσει μοναδικές στιγμές αρμονίας και χαλάρωσης μέσω των τεχνικών του μασάζ καθώς και των νέων μεθόδων μουσικών χαλάρωσης, μιας τεχνολογίας ήχου και φωτός.Συγχρόνως στο χώρο του Le Spa Adriana Karembeu υπάρχει πλήρες εξοπλισμένο κομμωτήριο και κέντρο περιποίησης στο οποίο προσφέρονται υπηρεσίες αποτρίχωσης, περιποίηση άνω και κάτω άκρων και μακιγιάζ. Στην boutique διατίθενται όλα τα προϊόντα της Εταιρείας Silicium+ για το πρόσωπο, το σώμα, καλλυντικά Spa, σειρά περιποίησης για άνδρες, προϊόντα αδυνατίσματος, καλλυντικά για περιποίηση μαλλιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αλυσίδα περιποίησης Le Spa Adriana Karembeu έχει αντίστοιχα κέντρα στη Γαλλία και στην Τουρκία.Το Le Spa Adriana Karembeu σας καλωσορίζει και σας υπόσχεται απόλυτες στιγμές χαλάρωσης και ομορφιάς!

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα έως Πέμπτη 10:00-20:00, Παρασκευή 10:00-22:00, Σάββατο και Κυριακή 10:00-20:00

περισσότερα στο www.aboutthessaloniki.gr
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
fiat