smart fortwo 71 PS του 2007
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

smart fortwo 71 PS του 2007

smart fortwo 71 PS του 2007

42.291 Επισκέψεις στο άρθρο (19/2/2015)

Το smart fortwo, αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο από το αγοραστικό κοινό, για την ευελιξία του στο αστικό περιβάλλον, ενώ ο χαρακτήρας και η εμφάνιση του smart fortwo, το καθιστούν ως το καλύτερο αγχολυτικό για τον οδηγό.
To smart, κινείται από έναν 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα, 71 ίππων που σε συνδυασμό με το 5άρι αυτόματο κιβώτιο προσφέρει καλές επιδόσεις που ικανοποιούν, τόσο εντός όσο και εκτός πόλης. Ο θόρυβος που εισέρχεται στην καμπίνα είναι αισθητός, χωρίς να γίνεται ενοχλητικός. Στην αυτόματη λειτουργία το κιβώτιο παρουσιάζει κάποια υστέρηση ιδίως στο κατέβασμα ταχύτητας, κάτι που στο διάστημα εξοικείωσης ίσως ενοχλήσει τον οδηγό. Όμως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του smart είναι η ευκολία με την οποία κινείται, ελίσσεται και παρκάρει στην πόλη χάρη στο μόλις 2,6 μέτρων μήκους αμάξωμά του. Πολύτιμος σύμμαχος είναι και το άμεσο τιμόνι που κόβει πολύ. Το στάνταρ ESP λειτουργεί υποδειγματικά επεμβαίνοντας σε κάθε απρόβλεπτη στιγμή, με την ανάρτηση να είναι αρκετά σκληρή θυσιάζοντας μέρος της άνεσης προς όφελος του κρατήματος. 
Το εσωτερικό του smart, διακρίνεται για τη μοντέρνα σχεδίαση και τον ευχάριστο διάκοσμο. Οδηγός και συνοδηγός έχουν αρκετό χώρο στη διάθεσή τους για να βολευτούν στα αναπαυτικά καθίσματα. Λίγες αλλά βολικές και ευρύχωρες είναι οι θήκες για τα καθημερινά αντικείμενα. Οι επενδύσεις στο ταμπλό και τις πόρτες είναι ποιοτικές αναβαθμίζοντας τη γενική εικόνα. Στα συν και οι πετυχημένοι συνδυασμοί χρωμάτων. Με δεδομένο το μέγεθος του αμαξώματος, το πορτμπαγκάζ των 220 λίτρων κρίνεται ικανοποιητικό έχοντας και πρακτικό άνοιγμα-

Τιμή αγοράς 2007: 11.870 ευρώ
Τιμή αγοράς 2015: 5.000 ευρώ
Τιμή πώλησης 2015: 5.700 ευρώ


Σύγχρονη σχεδίαση, ευχάριστος διάκοσμος και ποιοτικές επενδύσεις στο εσωτερικό.

Σύγχρονη σχεδίαση, ευχάριστος διάκοσμος και ποιοτικές επενδύσεις στο εσωτερικό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
4green