Η νέα Mercedes B-Class ετοιμάζεται σιγά σιγά για την επίσημη αποκάλυψη της αφαιρώντας σταδιακά το καμουφλάζ από το αμάξωμά της.

Περισσότερα από ένα μοντέλα πιάστηκαν τη στιγμή που ήταν φορτωμένα στην αυτοκινητάμαξα.

Tο ύψος του μοντέλου φαίνεται να έχει μειωθεί σε σχέση με το προηγούμενο.

Αφαιρεί το καμουφλάζ η νέα B-Class (+vid)

4.074 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2018)

Η νέα Mercedes B-Class ετοιμάζεται σιγά σιγά για την επίσημη αποκάλυψη της αφαιρώντας σταδιακά το καμουφλάζ από το αμάξωμά της. Αυτό μάλιστα φαίνεται και από το νέο κατασκοπευτικό βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Περισσότερα από ένα μοντέλα πιάστηκαν τη στιγμή που ήταν φορτωμένα στην αυτοκινητάμαξα έχοντας αφαιρέσει το πολύ καμουφλάζ,  παρουσιάζοντας έτσι κάποια επιπλέον από τα νέα χαρακτηριστικά που θα διαθέτει η νέα B-Class.
 
Όπως μπορούμε να δούμε το ύψος του μοντέλου φαίνεται να έχει μειωθεί σε σχέση με το προηγούμενο, δίνοντάς μας την εντύπωση πως η εξωτερική του εικόνα είναι ακόμα πιο κοντά στη νέα Α-Class. Στο πίσω μέρος μπορούμε να δούμε τις τραπεζοειδείς απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, ενώ σε ότι αφορά το οπίσθια φωτιστικά σώματα μπορεί να είναι καλυμμένα, όμως είναι ξεκάθαρο πως εκτίνονται μέχρι το πορτμπαγκάζ.
 
Από κει και πέρα εντοπίζουμε πως η λευκή από τη μαύρη B-Class έχει διαφορές στους τροχούς, τα φρένα και τη γρίλια, κάτι που σημαίνει πως πρόκειται για δύο διαφορετικές εκδόσεις.
Στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων φήμες κάνουν λόγο πως κάτω από το καπό θα πάρουν θέση νέοι κινητήρες, με πρώτο και καλύτερο αυτόν τον 1.3 λίτρων που αναπτύχθηκε από τη συνεργασία της Renault της Daimler, ενώ γίνεται λόγος πως η γαλλική μάρκα θα παράσχει επίσης και τον πετρελαιοκινητήρα των 1.5 λίτρων. Οι πιο ισχυρές εκδόσεις θα χρησιμοποιούν  2λιτρους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες ντίζελ και βενζίνης, οι οποίοι θα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων.
 
Τέλος αναφορικά με το εσωτερικό, θα υπάρχει και εκεί σημαντική αναβάθμιση καθώς θα εξοπλιστεί με δύο οθόνες, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό θα προσφερθεί και κάποιες τεχνολογίες αυτονομίας.  
 

MERCEDES NEW RANGE
OPEL