Αγωνιστικό Defender γιορτάζει τα 60 χρόνια του James Bond
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αγωνιστικό Defender γιορτάζει τα 60 χρόνια του James Bond

2.183 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2022)

Ένα ειδικό αγωνιστικό Land Rover Defender 90 είναι έτοιμο να συμμετάσχει σε αγώνα, τιμώντας παράλληλα την επέτειο των 60 χρόνων της ταινίας του James Bond.

Θα τρέξει στο Bowler Defender Challenge

Τα μοντέλα της Land Rover έχουν αποτελέσει βασικό στοιχείο των ταινιών του James Bond, ενώ το ίδιο ισχύει και για το τελευταίο χρονικά φιλμ του Βρετανού πράκτορα. Στο πλαίσιο λοιπόν των εορτασμών των 60 χρόνων των διάσημων ταινιών δημιουργήθηκε ένα ειδικό αγωνιστικό Land Rover Defender 90 το οποίο και θα διαγωνιστεί στο Bowler Defender Challenge του Rally North Wales.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με ειδική διακόσμηση στο εξωτερικό

Το ειδικά σχεδιασμένο Defender 90 είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα και ξεχωρίζει αρχικά από το καπό και τη πίσω πόρτα, εκεί όπου έχει γραμμένα με χρυσά γράμμα τους τίτλους όλων των ταινιών του James Bond. Η οροφή και τα πλαϊνά κοσμούνται από ένα μεγάλο, χρυσό «60» με το κλασικό λογότυπο «007» να ενσωματώνεται στο σχέδιο.

Με 300 άλογα και αναβαθμίσεις

Το σύστημα μετάδοσης κίνησης για το αγωνιστικό Defender 90 είναι ο κινητήρας P300 Ingenium που αποδίδει 300 ίππους και 400 Nm ροπής. Οι τροποποιήσεις περιλαμβάνουν βελτιωμένη ψύξη για τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων, μια σπορ εξάτμιση, ένα πλήρες roll cage και μια αεροτομή στο πίσω μέρος της οροφής. Αναβαθμισμένη για τις ανάγκες του αγώνα είναι και η ανάρτηση, ενώ οι τροχοί 18 ιντσών φέρουν ελαστικά παντός εδάφους.

Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE TURANZA 6
moto