Αλλάζεις μπαταρία στο τηλεκοντρόλ. Γιατί όχι και στο ηλεκτρικό;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αλλάζεις μπαταρία στο τηλεκοντρόλ. Γιατί όχι και στο ηλεκτρικό;

4.701 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2023)

Αν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν είναι αντικείμενα μιας χρήσης γιατί να μην μπορείς να αλλάζεις μπαταρία εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά;

Αλλαγή μπαταρίας σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο, όπως στο τηλεκοντρόλ;

Είναι σίγουρο πως, όπως όλοι μας, άλλαξες μπαταρίες στα ηλεκτροκινούμενα παιχνίδια που είχες ως παιδί. Και αν έχεις σήμερα μικρά παιδιά είναι σίγουρο πως αντικαθιστάς τις μπαταρίες στα δικά τους παιχνίδια. Και όχι μόνο. Υπάρχουν τηλεκοντρόλ, φακοί, ρολόγια και άλλα πράγματα που χρειάζονται τις μπαταρίες για να λειτουργήσουν και που η διάρκεια ζωής τους είναι μεγαλύτερη των μπαταριών, ακόμα και των επαναφορτιζόμενων.

Αν είσαι άνω των 40 θα θυμάσαι σίγουρα τα κινητά  με αφαιρούμενες μπαταρίες. Και όταν η μπαταρία τα... «έφτυνε» αγόραζες νέα και κρατούσες το ίδιο τηλέφωνο. Αυτό άλλαξε όταν οι κατασκευαστές κινητών αποφάσισαν πως οι συσκευές αυτές είναι μια χρήσης και άρχισαν την παραγωγή κινητών με ενσωματωμένη τη μπαταρία, χωρίς ο χρήστης να έχει πρόσβαση σε αυτό. Όταν «πεθάνει» πρέπει να αλλάξεις και κινητό γιατί δε σε συμφέρει να πληρώσεις για να βάλεις νέα μπαταρία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE TURANZA 6
test center