Αναβαθμισμένη σε στυλ και τεχνολογία η Ford Mustang Mach-E

Αναβαθμισμένη σε στυλ και τεχνολογία η Ford Mustang Mach-E

1.760 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2022)

Μία σειρά αναβαθμίσεων στην ηλεκτρική Mustang Mach-E πρόσφερε η Ford, αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο το μοντέλο για την ευρωπαϊκή αγορά.

Στάνταρ το Intelligent Automated Cruise Control 2.0

Από πλουσιότερο στάνταρ εξοπλισμό, αλλαγές στο στυλ και βελτιώσεις σε επιπλέον τομείς επωφελείται η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E, μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις που πρόσφερε η εταιρεία στο μοντέλο.
 
Ξεκινώντας με τα συστήματα ασφαλείας, το ηλεκτρικό crossover διατίθεται πλέον στάνταρ με το Intelligent Automated Cruise Control 2.0 της εταιρείας. Αυτό το σύστημα μπορεί να προσαρμόσει την ταχύτητα του οχήματος όχι μόνο σύμφωνα με τα όρια ταχύτητας, αλλά και σύμφωνα με τη μορφολογία και τις ιδιαιτερότητες των στροφών. Το σύστημα χρησιμοποιεί πληροφορίες που συλλέγει η κάμερα η οποία βλέπει προς τα εμπρός και τις συνδυάζει με δεδομένα από το σύστημα πλοήγησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέα έκδοση Premium και καινούργια χρώματα

Από κει και πέρα υπάρχουν πρόσθετες επιλογές προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου εξοπλισμού Premium που είναι τώρα διαθέσιμο τόσο στην πισωκίνητη όσο και στην τετρακίνητη Mustang Mach-E. Στο συγκεκριμένο εξοπλιστικό επίπεδο η χωρίς ρύπους Mustang Mach-E διατίθεται με ζάντες 19 ιντσών, προβολείς LED με λειτουργία αυτόματης μεγάλης σκάλας, ηλεκτρικά καθίσματα οδηγού και συνοδηγού και κόκκινες δαγκάνες φρένων σε συνδυασμό με μαύρες εξωτερικές πινελιές. Δύο νέα εξωτερικά χρώματα προστίθενται στο χαρτοφυλάκιο και συγκεκριμένα τα Vapor Blue και Carbonized Gray, καθώς και δύο νέα σχέδια τροχών.

Ακόμα πιο ικανή στη ρυμούλκηση

Τέλος, η Ford αύξησε επίσης την ικανότητα ρυμούλκησης του ηλεκτρικού crossover στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές του. Τόσο τα με κίνηση στους πίσω τροχούς όσο και στα τετρακίνητα μοντέλα που είναι εξοπλισμένα με τη μεγαλύτερη μπαταρία 91 kWh, μπορούν τώρα να ρυμουλκούν έως και 1.500 κιλά, αριθμός αυξημένος κατά 500 κιλά σε σχέση με πριν.

Ακόμα καλύτερη η ηλεκτρική Mustang στην Ευρώπη!
- Στάνταρ το Intelligent Automated Cruise Control 2.0.
- Νέα έκδοση Premium και καινούργια χρώματα.
- Πιο ικανή στη ρυμούλκηση.
Θα αγόραζες την Ford Mustang Mach-E;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto