• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

O Oliver Blume θα γίνει το αφεντικό της μάρκας Volkswagen.

Ανακατατάξεις στις κεφαλές του VW Group

1.252 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/6/2020

Νέους επικεφαλής αναμένεται να ορίσει για τις Volkswagen, Porsche και Skoda, ο Όμιλος VW. Δείτε ποια πρόσωπα αφορούν οι αλλαγές.

VOLKSWAGEN: Το αγαπημένο σας Volkswagen, δικό σας με ένα κλικ


Ανακατατάξεις αλλά και νέες προσλήψεις προετοιμάζει ο Όμιλος Volkswagen, έτσι ώστε να ανακατέψει την τράπουλα σε ότι αφορά τις κεφαλές των Volkswagen, Porsche και Skoda. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το γερμανικό Auto Motor und Sport ο σημερινός διευθύνων σύμβουλος της Porsche, Oliver Blume θα γίνει το αφεντικό της μάρκας Volkswagen, με τον ομότιτλό του της Skoda, Bernhard Maier να συμπληρώνει την κενή θέση του Blume στη Porsche.
 
Ο Herbert Diess θα διατηρήσει τον έλεγχο των συνολικών δραστηριοτήτων του Ομίλου Volkswagen, αλλά παραδίδει την καθημερινή διαχείριση της μάρκας Volkswagen στον Blume, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της Porsche από το 2015. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν γίνεται καμία αναφορά για αυτόν που θα πάρει τη θέση του Bernhard Maier στην κεφαλή της Skoda.
 
Οι αλλαγές αυτές οφείλονται σε έναν ανασχηματισμό που πραγματοποιεί ο γερμανικός κολοσσός, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε εκτέλεση. Μάλιστα σημειώνεται πως την περασμένη εβδομάδα ο επικεφαλής τεχνολογίας της Volkswagen, Matthias Rabe, μετακόμισε στην Bentley για να γίνει το αφεντικό του τμήματος μηχανικής. Ο τελευταίος αντικατέστησε τον Werner Tietz, ο οποίος μετακόμισε στη SEAT για να ηγηθεί της έρευνας και ανάπτυξης.   
 
Τέλος στον όμιλο Volkswagen φημολογείται πως θα υπάρξει μία ακόμα αποχώρηση με τον προϊστάμενο μάρκετινγκ, Jochen Sengpiehl να αποχωρεί.

Tags: VOLKSWAGEN