Ανακοινώθηκε το 9ο Rally Σπριντ Μπράλου

2.222 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2019)

Το Αθλητικό Σωματείο «Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας» ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του 9ου Ράλλυ Σπριντ Μπράλου, που έχει προγραμματιστεί για τις 15 Ιουνίου. Δείτε πότε ξεκινούν οι εγγραφές, αλλά και όλο το πρόγραμμα του αγώνα.

Στην φετινή του έκδοση το 9ο Ράλλυ Σπρίντ Μπράλου θα διαθέτει επίσης Πανηγυρική Εκκίνηση, η οποία θα λάβει χώρα στην κεντρική Πλατεία Ελευθερίας της Λαμίας, το Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρα 13:00, ενώ περίπου στις 16:45 στο ίδιο σημείο θα τερματίσει ο αγώνας, με την τελετή απονομής επάθλων στους νικητές, να πραγματοποιείται ομοίως στην Πλατεία Ελευθερίας στις 20:00 το βράδυ.

Στο αγωνιστικό μέρος τo 9o Ράλλυ Σπρίντ Μπράλου θα περιλαμβάνει 2 περάσματα της Ειδικής Διαδρομής "Μπράλος - Σκαμνός" μήκους 15,6 χιλιομέτρων. Η Ειδική Διαδρομή "Μπράλος", είναι ίσως η πιο γνωστή ασφάλτινη διαδρομή σε αγώνες ράλλυ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως, χάρη στα μεγάλα ονόματα του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού που έχουν δώσει μεγάλες μάχες και έχουν προσφέρει μοναδικό θέαμα στους χιλιάδες θεατές που έχουν βρεθεί στα διάφορα σημεία της διαδρομής.

Ο αγώνας προσμετρά στο Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Νοτίου Ελλάδος ως ο 2ος γύρος του συγκεκριμένου θεσμού. Το εγχείρημα στηρίζεται για ακόμη μία φορά από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδος, ενώ έχει την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Λαμιέων, που και φέτος είναι ο μεγάλος Οικοδεσπότης, καθώς ο αγώνας εξελίσσεται εξ ολοκλήρου στα όρια δικαιοδοσίας του. Φυσικά η προσπάθεια της Α.Λ.Α.Λαμίας υποστηρίζεται και από το Επιμελητήριο Φθιώτιδος με μεγάλη θέρμη. Επιπρόσθετα το 9ο Ράλλυ Σπρίντ Μπράλου διεξάγεται χάρη στην πολύτιμη βοήθεια και έμπρακτη υπστήριξη των Τοπικών Κοινοτήτων Ηράκλειας,Ελευθεροχωρίου και Σκαμνού, μέσα στα διοικητικά όρια των οποίων βρίσκεται η Ειδική Διαδρομή του αγώνα, ενώ στην Ηράκλεια θα φιλοξενείται ο χώρος τoυ service park.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hyundai
OPEL