3 φωτογραφίες »

Aποκαλύπτονται τα νέα Dacia Sandero, Sandero Stepway & Logan

10.716 Επισκέψεις στο άρθρο (7/9/2020)

Η Dacia έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες των τριών νέων μοντέλων της, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιήσει πολλές πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό τους. Δείτε τα.


Η Dacia παρουσίασε τα ολοκαίνουρια -τρίτης γενιάς- Sandero, Sandero Stepway και Logan, προσφέροντάς τους διαφορετική σχεδίαση αλλά διατηρώντας ταυτόχρονα τις βασικές αρχές της, αυτές της απλότητας και της αξιοπιστίας.

Το νέο Sandero έχει τώρα πιο ισχυρή προσωπικότητα και δείχνει πιο στιβαρό. Η συνολική σχεδίαση του είναι πιο απλή, το παρμπρίζ είναι πιο κεκλιμένο, το ύψος του αυτοκινήτου είναι πλέον πιο χαμηλό ενώ η κεραία του ραδιοφώνου είναι τοποθετημένη στο τέλος της οροφής.

Με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, το καινούριο Sandero Stepway είναι το πιο ευέλικτο crossover στην γκάμα της Dacia και είναι άμεσα αναγνωρίσιμο από το διαφορετικό καπό, το λογότυπο Stepway κάτω από την γρίλια και τα μυώδη φτερά πάνω από τα φώτα ομίχλης.

Πλήρως ανασχεδιασμένο είναι το νέο Logan καθώς τώρα η κεραία του ραδιοφώνου τοποθετείται στο τέλος της οροφής ενώ στο πλάι, τα παράθυρα καλύπτουν τώρα μικρότερο μέρος της συνολικής επιφάνειας. To μοντέλο εξοπλίζεται με φώτα με γραφικά Υ, νέα σχέδια στις ζάντες αλλά και χερούλια στις πόρτες πανομοιότυπα με αυτά του νέας γενιάς Sandero.

Η Dacia αναφέρει ότι η πλήρης παρουσίαση των Sandero, Sandero Stepway και Logan θα γίνει στις 29 Σεπτεμβρίου.
 

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
20.3 Nissan Juke 10.000
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel