Αποχαιρετιστήρια έκδοση του Audi ΤΤ RS
14 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αποχαιρετιστήρια έκδοση του Audi ΤΤ RS

5.318 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2021)

Η Audi αποφάσισε να σταματήσει το ισχυρό ΤΤ RS στην αγορά των ΗΠΑ και για να κλείσει εντυπωσιακά τον κύκλο του μοντέλου παρουσίασε την ειδική έκδοση «Heritage Edition».

Αντίο στις ΗΠΑ λέει το Audi TT RS

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η νέα περιορισμένη ειδική έκδοση «Heritage Edition» σημάνει το τέλος του Audi TT RS στην αγορά των ΗΠΑ, αποτίοντας παράλληλα φόρο τιμής στο ισχυρό γερμανικό μοντέλο, το οποίο θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο σε αγορές εκτός των ΗΠΑ.
 

Νέα ειδική έκδοση Heritage Edition από τη μάρκα

Η νέα έκδοση Heritage Edition προσφέρεται σε πέντε χρώματα, με μόλις δέκα μονάδες διαθέσιμες σε κάθε απόχρωση. Έτσι η συνολική παραγωγή θα ανέλθει σε μόλις 50 αυτοκίνητα. Το Audi TT RS Herigate Edition εκτός από τις ειδικές βαφές που θα έχει θα συνοδεύονται από ένα «αποκλειστικό χαρτοφυλάκιο» επιλογών ταπετσαριών, συμπεριλαμβανομένων χρωματικών συνδυασμών που δεν είχαν προηγουμένως προσφερθεί σε πελάτες. Άλλες αναβαθμίσεις στο εσωτερικό περιλαμβάνουν το Alcantara στο τιμόνι και το επιλογέα ταχυτήτων και τα πατάκια με το λογότυπο RS.
 

Νέα χαρακτηριστικά εξοπλισμού 

Από κει και πέρα χαρακτηριστικά όπως οι μοναδικοί τροχοί 20 ιντσών και μία ηλεκτρική αεροτομή στο πίσω μέρος αντί της σταθερής θα δίνουν το παρών, όπως επίσης και τα OLED πίσω φώτα με τις μαύρες απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.
 

Ίδιο μοτέρ και ιπποδύναμη αλλά μεγαλύτερη τελική ταχύτητα 

Κάτω από το καπό η μόνη διαφορά που έχει υπάρξει είναι το όριο ενεργοποίησης του ηλεκτρονικού κόφτη, που πλέον θα ενεργοποιείται στα 280 χλμ./ώρα και όχι στα 250 χλμ./ώρα. Ο 5κύλινδρος κινητήρας των 2,5 λίτρων, 400 ίππων και 480 Nm ροπής, παραμένει σταθερός σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων και τετρακίνηση.
 

Από το 2022 οι πωλήσεις του

Η τιμή του TT RS Heritage Edition για την αγορά των ΗΠΑ ορίζεται στις 81.495 ευρώ δηλαδή περίπου 71.900 ευρώ. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2022.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda