Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Ασυνήθιστο βίντεο προαναγγέλλει το νέο πλάνο της CUPRA

Ασυνήθιστο βίντεο προαναγγέλλει το νέο πλάνο της CUPRA

1.274 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2022)

Με πρωτότυπο τρόπο και ένα ασυνήθιστο teaser βίντεο προανήγγειλε η CUPRA το νέο της πλάνο το οποίο θα παρουσιάσει προσεχώς!

CUPRA: Ζήστε την αληθινή δύναμη με το νέο CUPRA Formentor

Ανακοινώνει το πλάνο της η CUPRA

Στις 7 Ιουνίου η CUPRA αναμένεται να παρουσιάσει το νέο της πλάνο, βάσει του οποίου θα πορευτεί τα επόμενα χρόνια. Αν και η μάρκα κράτησε κρυφά τα χαρτιά της ανέφερε πως θα αποκαλύψει ένα σχέδιο «ασταμάτητης ώθησης» που θα περιλαμβάνει «νέους ήρωες» για μια νέα εποχή, εννοώντας προφανώς τα νέα της μοντέλα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ιδιαίτερο teaser βίντεο

Ωστόσο όλο αυτό η ισπανική μάρκα το έκανε μέσω ενός διαφορετικού teaser βίντεο από αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από τις εταιρείες στην αυτοκινητοβιομηχανία. Αν και το βίντεο φαίνεται να ξεκινά κανονικά στη συνέχεια δείχνει δύο άτομα να φιλιούνται, ενώ ρομπότ να κάνει πασαρέλα και έναν ημίγυμνο άντρα να ουρλιάζει ανοίγοντας παράλληλα τα χέρια του.

Στα σκαριά ηλεκτροκίνητο crossover

Σε κάθε περίπτωση η CUPRA κατά πάσα πιθανότητα στις 7 Ιουνίου θα χρησιμοποιήσει την εκδήλωση για να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα μελλοντικά μοντέλα. Η CUPRA ωστόσο έχει ήδη δημοσιεύσει με τη μορφή teaser ένα crossover που θα λανσαριστεί το 2024. Θα προσφέρεται με ήπια και plug-in υβριδικά συστήματα μετάδοσης κίνησης, με τα τελευταία να δίνουν στο μοντέλο ηλεκτρική αυτονομία περίπου 100 χιλιομέτρων.