Στην Σειρά 2 δεν υπάρχει η ελαφριά υποστροφή στην είσοδο που διαθέτει η 4αρα. Η 220i, είναι ευκολορυθμίσιμη, προσφέροντας fun κατά την οδήγηση, χωρίς ο οδηγός να ιδρώσει!

Στην Σειρά 2 δεν υπάρχει η ελαφριά υποστροφή στην είσοδο που διαθέτει η 4αρα. Η 220i, είναι ευκολορυθμίσιμη, προσφέροντας fun κατά την οδήγηση, χωρίς ο οδηγός να ιδρώσει!

Οδική συμπεριφορά: Στιβαρή και fun to drive!

42.245 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2014)

Αρκούν λίγα μέτρα για να καταλάβεις ότι αυτό το σπορ μοντέλο της BMW, δεν μένει μόνο στο φαίνεσθαι, αλλά είναι και σπορτίφ σε κάθε είδους διαδρομή. Κάθεσαι όπως πρέπει χαμηλά για ένα τέτοιου βεληνεκούς αυτοκίνητο, με την ιδανική θέση οδήγησης να βρίσκεται πανεύκολα, χάρη στο εύρος ρυθμίσεων τιμονιού και καθίσματος. Όταν τελειώσεις όμως με όλες αυτές τις διαδικασίες και τσουλήσουν οι 18αρηδες τροχοί, συνειδητοποιείς ότι η ανάρτηση, αποτελούμενη από γόνατα McPherson με διπλούς κάτω βραχίονες εμπρός και μια διάταξη πολλαπλών συνδέσμων πίσω (το αυτοκίνητο δοκιμής διέθετε τα έξτρα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ του πακέτου Adaptive M), αφήνει ανεπηρέαστο το εσωτερικό από δυσάρεστα κοπανήματα, με την ποιότητα κύλισης να είναι πολύ καλή. Μπαίνοντας στην πρώτη στροφή, ο οδηγός διαπιστώνει ότι οι κλίσεις είναι μικρές, ενώ το τιμόνι προσφέρει εξαιρετική πληροφόρηση για το που κοιτούν οι εμπρός τροχοί. 
Απενεργοποιώντας όλα τα συστήματα ασφαλείας και επιλέγοντας το «Sport» στο σύστημα Driver Experience Control, με χαρά διαπιστώνεις ότι η Σειρά 2 «μπαίνει» όπως θέλει ο οδηγός της στην είσοδο της στροφής. Ξεχάστε την ελαφριά υποστροφή που εμφάνιζε η μεγαλύτερη 4αρα. Η 220i, τοποθετείται με άνεση, ενώ το εξαιρετικό ζύγισμά της επιτρέπει στον οδηγό να τη ρυθμίζει όπως εκείνος θέλει είτε με το τιμόνι, είτε με το πεντάλ του γκαζιού, παρά την απουσία μηχανικού μπλοκέ. 
Ακόμα και να μην θέλετε να την «πάτε» με γωνίες, η Σειρά 2 διαθέτει εξαιρετικό πάτημα ακόμα και σε πολύ γρήγορες στροφές, δυναμικό χαρακτηριστικό που ενισχύεται από το μεγαλύτερο μεταξόνιο που διαθέτει συγκριτικά με τη Σειρά 1

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL