O ανεξάρτητος σχεδιαστής Yasid Oozear δημοσίευσε το τελευταίο του έργο.

BMW αντίπαλος του Tesla Roadster;

1.691 Επισκέψεις στο άρθρο (23/2/2018)

Με τις εταιρίες στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας να εργάζονται πυρετωδώς επάνω στον τομέα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ήρθε το σχέδιο ενός ηλεκτρικού supercar της BMW να δείξει πως μπορεί να είναι ένας πιθανός αντίπαλος του Tesla Roadster.

Πριν από λίγο διάστημα οι «βαυαροί» ανακοίνωσαν πως πρόκειται να αναπτύξουν ένα πλήρες σύνολο ηλεκτρικών μοντέλων, με το πρώτο στάδιο το οποίο και χαρακτηρίστηκε «μεταβατικό» να περιλαμβάνει ένα ηλεκτρικό ΜΙΝΙ το οποίο πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του το επόμενο έτος, αλλά και μία ηλεκτροκίνητη BMW Χ3 που θα λανσαριστεί το 2020.
 
Απ ότι φαίνεται αυτά τα σχέδια έλαβε υπ όψιν του ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Yasid Oozear και δημοσίευσε το τελευταίο του έργο.
Όπως μπορούμε να δούμε πρόκειται για ένα αυτοκίνητο ο σχεδιασμός του οποίου είναι εμπνευσμένος από την ηλεκτροκίνητη i8 και σύμφωνα με τον καλλιτέχνη θα μπορούσε να έρθει έχοντας κατασκευασμένο αμάξωμα από ίνες άνθρακα όπου θα διατηρούσε σε χαμηλά πλαίσια το βάρος του αυτοκινήτου, που θα έπαιρνε ισχύ από ένα ηλεκτροκινητήρα.
 
Αν η BMW έχει στα πλάνα της την κατασκευή ενός νέου ηλεκτρικού supercar δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο αν συμβεί κάτι τέτοιο το σχέδιο του Yasid Oozear θα ήταν μία καλή περίπτωση.  

SPRING SEAT
citroen