Σε αποκαλύψεις για την σχέση με του με τον Lewis Hamilton προχώρησε στο βιβλίο του ο Jenson Button.

Βutton: «Ο Ηamilton ήταν λίγο περίεργος»

2.965 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2017)

Αποκαλύψεις γύρω από διάφορα σκηνικά στην σχέση του με τον Lewis Hamilton αποκαλύπτει ο Button στο βιβλίο του. Δείτε τι μαθαίνουμε.

Σε αποκαλύψεις για την σχέση με του με τον Lewis Hamilton όταν οι δύο τους ήταν μαζί στην ΜcLaren από το 2010 μέχρι το 2012 προχώρησε στο βιβλίο του ο Jenson Button.

Σε ένα μικρό απόσπασμα που δημοσιεύτηκε στον Τύπο, ο Button εκφράζει την έκπληξη του για όταν ο Hamilton αποκάλυψε τα δεδομένα τηλεμετρίας του στα social media για να δείξει γιατί τον είχε περάσει στα δοκιμαστικά στο Spa το 2012.

Τα ακριβή του λόγια ήταν: « Δεν μπορώ να αποκαλύψω τι σκεφτόμουν. Η δυσφορία του ήταν προς την ομάδα και όχι προς εμένα αλλά έγινα παράπλευρη απώλεια γιατί δεν αποκαλύπτεις τέτοια δεδομένα. Απλά δεν το κάνεις γιατί δείχνει στους αντιπάλους αυτά που θες να κρύψεις. Γνωστοποίησα πως ένιωθα και η επίσημη αντίδραση είναι ότι ήμουν απογοητευμένος ενώ στην πραγματικότητα η αντίδραση μου ήταν πολύ χειρότερη».
 
Πρόσθεσε επίσης «Την ίδια στιγμή ήξερα ότι δεν είναι κάτι προσωπικό. Ίσως λίγο χαζό. Δεν ήταν ότι μισούσε εμένα όσο ότι είχε θέματα με την McLaren».O Button αποκάλυψε επίσης ότι την διαφωνία τους για το αν ο ίδιος δεν άκουσε τις οδηγίες της ομάδας να μην τον περάσει στο Τουρκικό GP το 2010. Ο Button αναφέρει «Ήρθε αμέσως και με ρώτησε αν τον πέρασα παρά τις εντολές της ομάδας. Του απάντησα ότι δεν υπήρχαν εντολές να μην σε προσπεράσω».

Ο Button περιγράφει την απόφαση του Hamilton να πάει στην Mercedes: «Ήταν κρίμα γιατί απολάμβανα τις μάχες μας. Έξω από την πίστα ήταν ακόμα λίγο περίεργος.

AUTOFIT PASXA
4green