Oι μηχανικοί  θα τοποθετήσουν ένα δανεικό κινητήρα στο αυτοκίνητο, ενώ παράλληλα θα κάνουν το service στον άλλo.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Oι μηχανικοί θα τοποθετήσουν ένα δανεικό κινητήρα στο αυτοκίνητο, ενώ παράλληλα θα κάνουν το service στον άλλo.

Δανείζει μηχανές η McLaren

2.683 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2017)

Αυτοί που έχουν μια McLaren F1, η οποία διαθέτει πλήρη εργοστασιακή υποστήριξη και έχει έρθει η ώρα να γίνει το απαραίτητο service στον κινητήρα της, τότε αυτό μπορεί να συμβεί, χωρίς να στερηθεί ο ιδιοκτήτης το αυτοκίνητό του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ένα tweet, το οποίο άντλησε τις πληροφορίες του από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, αν έχει έρθει η ώρα για να κάνει το service στον κινητήρα της μια McLaren F1, τότε ο ιδιοκτήτης της, μπορεί να παραδώσει το αυτοκίνητό του στο τμήμα MSO (McLaren Special Operations) και εκεί, οι μηχανικοί  θα τοποθετήσουν ένα δανεικό κινητήρα στο αυτοκίνητο, ενώ παράλληλα θα κάνουν το service στον άλλo.

O ιδιοκτήτης δεν στερείται το αυτοκίνητό του για όσο διαστήματα διαρκέσουν οι εργασίες.

O ιδιοκτήτης δεν στερείται το αυτοκίνητό του για όσο διαστήματα διαρκέσουν οι εργασίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Με αυτό τον τρόπο ο ιδιοκτήτης δεν στερείται το αυτοκίνητό του για όσο διαστήματα διαρκέσουν οι εργασίες.
Για αυτούς που αναρωτιούνται τι κόστος μπορεί να έχει ένα τακτικό service, ενός τέτοιου αυτοκινήτου, αναφέρουμε πως μια αλλαγή λαδιών κοστίζει περίπου 7.000 ευρώ, ενώ το ετήσιο κόστος συντήρησης ξεπερνάει τα 26.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που ένα λάστιχο πατήσει ένα καρφί, οι μηχανικοί της McLaren θα ζητήσουν να αλλαχτούν και τα δύο λάστιχα που βρίσκονται στον ίδιο άξονα, με κόστος πάνω από 5000 ευρώ.

Τέλος να σημειώσουμε πως η McLaren ευνοεί τους πελάτες, που προτιμούν να οδηγούν τα αυτοκίνητά τους και όχι να τα κρατούν σε γκαράζ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει στις εγκαταστάσεις της, δύο πλήρους απασχόλησης F1 μηχανικούς, οι οποίοι δίνουν τη λύση σε όποιο πρόβλημα προκύψει.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRANSPORTER
test center