Δεν θα παρουσιαστεί κανένα νέο Tesla το 2022

Δεν θα παρουσιαστεί κανένα νέο Tesla το 2022

1.921 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2022)

H Τesla δεν πρόκειται να παρουσιάσει κάποιο νέο μοντέλο το 2022 αλλά αντ αυτού, θα εστιάσει στην αύξηση της παραγωγής και στο λανσάρισμα των Cybertruck και Roadster.

Καινούρια μοντέλα τέλος για την Tesla

Η Tesla δεν πρόκειται να λανσάρει κάποιο νέο μοντέλο μέχρι το 2023 γιατί θέλει να εστιάσει στο να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην προμήθεια εξαρτημάτων και να αυξήσει την παραγωγή της.

«Εάν προσπαθήσουμε να λανσάρουμε νέα οχήματα, η συνολική μας παραγωγή θα μειωθεί» δήλωσε ο Elon Musk σε πρόσφατη συνεδρίαση της φίρμας, στην οποία ανακοίνωσε πως οι πωλήσεις των Model 3 και Model Υ σχεδόν διπλασιάστηκαν το 2021. «Δεν θα λανσάρουμε νέα μοντέλα το 2022» επιβεβαίωσε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μπαίνουν στην παραγωγή Cybertrack και Roadster

Ο Musk ανέφερε ξεκάθαρα πως εάν προχωρήσουν στο λανσάρισμα ενός νέου μοντέλου τότε θα έπρεπε να μειώσουν την παραγωγή των αυτοκινήτων. Αντί αυτού λοιπόν, η Tesla δεν θα λανσάρει κάποιο καινούριο προϊόν, θα αυξήσει την συνολική παραγωγή της και θα προσπαθήσει να βάλει σε παραγωγή το Cybertruck και το νέας γενιάς Roadster μέσα στο 2022.

Καθυστερεί και άλλο η άφιξη του προσιτού Model 2

Αντιθέτως, δεν είναι καλά τα νέα για το Model 2 που επρόκειτο να γίνει το πιο προσιτό μοντέλο της μάρκας με κόστος στα 20-25.000 ευρώ, αφού ο Musk δήλωσε πως η εταιρεία δεν δουλεύει πάνω σε αυτό. «Έχουμε ήδη πoλλά πράγματα να κάνουμε, πάρα πολλά για να είμαι ειλικρινής» τόνισε ο Elon Musk.

Πρεμιέρες τέλος για την Tesla
- Η μάρκα εστιάζει στην αύξηση της συνολικής παραγωγής
- Μπαίνουν στην παραγωγή Cybertrack και Roadster
- Καθυστερεί και άλλο η άφιξη του προσιτού Model 2
H Τesla διάλεξε την αύξηση της παραγωγής αντί για το λανσάρισμα νέων μοντέλων. Μήπως απλά δεν μπορεί να χωρέσει δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
NISSAN