Η οδική συμπεριφορά του Astra 1,6 CDTi εστιάζει κυρίως στην άνεση και την ασφαλή μεταφορά των επιβατών.

Η οδική συμπεριφορά του Astra 1,6 CDTi εστιάζει κυρίως στην άνεση και την ασφαλή μεταφορά των επιβατών.

>> Opel Astra 1,6 CDTi: Επιδόσεις & Οικονομία σε ένα!

31.566 Επισκέψεις στο άρθρο (2/5/2015)

Χάρη στον πανίσχυρο νέο diesel κινητήρα 1,6 CDTi με τους 136 ίππους, το Opel Astra ξεδιπλώνει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα, που συνδυάζει το οικογενειακό προφίλ με τις πολύ καλές επιδόσεις και τη χαμηλή κατανάλωση.
Ο κινητήρας αυτός συνδυάζεται με σύστημα Start&Stop που του επιτρέπει να καταναλώνει (σύμφωνα με τα εργοστασιακά νούμερα) κατά μέσο όρο 3,9 λτ./100 χλμ. και να εκπέμπει 104 γρ./χλμ. ρύπων CO2. Η ροπή και ο τρόπος που αυτή προσφέρεται σε όλο το εύρος των στροφών είναι εντυπωσιακή. Για τα δεδομένα της κατηγορίας, η επιτάχυνση από στάση και οι ρεπρίζ είναι πολύ καλές, όπου στις τελευταίες βοηθά και η έξυπνη κλιμάκωση του 6τάχυτου κιβωτίου.
Το Opel Astra 1,6 CDTi εστιάζει κυρίως στην άνεση των επιβατών, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν προσφέρει μια καθόλα ασφαλή οδική συμπεριφορά. Στον ανοιχτό δρόμο ταξιδεύει ευθύβολα, χωρίς πολλούς αεροδυναμικούς θορύβους, ενώ η ποιότητα κύλισης είναι αξιοσημείωτη. Στις στροφές, το Astra είναι ασφαλές και ουδέτερο, ακόμα και σε σβέλτους ρυθμούς κίνησης, χάρη και στο στάνταρ ESP. Αν κινηθείς πάνω από τα φυσιολογικά όρια, η υποστροφή έρχεται απόλυτα προοδευτικά και είναι εύκολα ελεγχόμενη. Η ευκολία οδήγησης του Astra είναι χαρακτηριστική άλλωστε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LINGLONG STOXOS TOP 5
Audi