Δοκιμή: Ανανεωμένο Suzuki Vitara

44.124 Επισκέψεις στο άρθρο (18/5/2019)

Καλή «βάση»: Βασικός κινητήρας του ανανεωμένου Vitara είναι πλέον ο 1.000άρης turbo των 112 ίππων της Suzuki. Δοκιμάζουμε την δικίνητη εκδοχή η οποία είναι και η πιο φθηνή στη γκάμα.

Μπορεί στην γκάμα του το ανανεωμένο Vitara να μην διαθέτει πλέον κάποιον diesel κινητήρα, απέκτησε όμως τον 1.000άρη Boosterjet της Suzuki ο οποίος στην δοκιμή της 4κίνητης έκδοσης μας άφησε καλές εντυπώσεις. Σε αυτές τις σελίδες, δοκιμάζουμε την δικίνητη έκδοση, η οποία σημειωτέον είναι και η πιο φθηνή στην γκάμα του. Συγκεκριμένα, το ανανεωμένο Vitara ξεκινάει από τα 15.990 ευρώ, όντας έτσι κατά τι φθηνότερο από πριν. Είναι, λοιπόν, ικανή αυτή η έκδοση να «αντικαταστάσει» τον diesel ο οποίος είχε το 1/3 στις πωλήσεις; Πάμε να δούμε λίγο πιο αναλυτικά. 

Εμφάνιση: Μικρές αλλαγές φρεσκαρίσματος
Η ανανέωση του Suzuki Vitara «φρεσκάρει» συνολικά την αισθητική του σε σχέση με το παρελθόν. Οι οπτικές διαφορές εστιάζονται στον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα εμπρός και τη νέα γρίλια της μάσκας, αλλά και τους νέους LED προβολείς στα φανάρια στο εμπρός μέρος. Ακόμη, μια έντονη γραμμή, τονίζει την δυναμική του στα πλαϊνά του αμαξώματος και συνδυάζεται με μια ρέουσα καμπύλη που καταλήγει πάνω από τους θόλους των πίσω τροχών. Στο πίσω μέρος και πάλι οι αλλαγές είναι περιορισμένες και  αφορούν στα νέα φωτιστικά σώματα με τις οριζόντιες γραμμές να προσδίδουν δυναμικότητα, αλλά και τον επίσης ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
skoda