6 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Ηλεκτρικό Kia e-Soul

27.560 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2020)

To Κia e-Soul συνδυάζει την ξεχωριστή του σχεδίαση με ένα αντίστοιχα ξεχωριστό ηλεκτρικό σύστημα κίνησης που του χαρίζει 204 ίππους και αυτονομία 450+ χιλιομέτρων.


Η Kia συνεχίζει να «εξηλεκτρίζει» τα μοντέλα της με plug-in hybrid και ηλεκτρικές εκδόσεις βάζοντας στο παιχνίδι και το ιδιαίτερο σχεδιαστικά πολυχρηστικό, Kia e-Soul. Η προχωρημένη του σχεδίαση που αποτελούσε πάντοτε το κύριο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου μοντέλου της Kia, συνδυάζεται στην ηλεκτρική του έκδοση με την προχωρημένη τεχνολογία διαμορφώνοντας ένα πολύ ευχάριστο και ξεχωριστό σύνολο. Δανειζόμενο την ηλεκτρική τεχνολογία του SUV/crossover Kia e-Niro, το e-Soul είναι διαθέσιμο σε 2 διαφορετικές εκδόσεις απόδοσης, η μια με 136 ίππους και μπαταρία 39 kWh και η κορυφαία με 204 ίππους και μπαταρία 64 kWh την οποία και δοκιμάζουμε. 

Ξεχωρίζει και ως ηλεκτρικό 
Αισθητικά η ηλεκτρική έκδοση του Soul διατηρεί την κλασική και ξεχωριστή φόρμα των συμβατικών του αδελφών, φέρει ωστόσο και μερικές διαφορές που τονίζουν την διαφορετικότητα που κρύβει κάτω από το περιτύλιγμά του. Αρχικά ως ηλεκτρικό δεν χρειάζεται και δεν διαθέτει εμπρόσθια μάσκα με εισαγωγές αέρα, ενσωματώνοντας πλέον εκεί την υποδοχή για την φόρτισή του. Τα εντυπωσιακά φώτα LED από πάνω κερδίζουν τις εντυπώσεις με το αμάξωμα να εκφράζει αρκετά δυναμική εικόνα, ενώ στο πίσω μέρος ξεχωρίζει και πάλι για τα μπούμερανγκ φωτιστικά του σώματα αλλά και την ένωσή τους στο πάνω μέρους της πόρτας του χώρου αποσκευών που λειτουργεί σαν φωτεινό πλαίσιο του πίσω μέρους. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
test center