9 φωτογραφίες »

Ξεχωριστός αισθητικά και πλούσιος σε εξοπλισμό και στοιχεία είναι ο εσωτερικός διάκοσμος του Kia e-Soul, προβάλλοντας και καλή ποιότητα κατασκευής.

Εσωτερικό-Χώροι: Ξεχωριστό και στο εσωτερικό του

27.586 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2020)

Το Kia e-Soul ακολουθεί τη σχεδίαση του ανανεωμένου Soul με κάποιες λεπτομέρειες να του χαρίζουν έναν συνολικά πιο high-tech διάκοσμο. Γενικότερα η εικόνα είναι ευχάριστη και προβάλλει νεανικό χαρακτήρα, ενώ το ταμπλό διαθέτει στο μεγαλύτερο μέρος του μαλακή επένδυση, ανεβάζοντας το επίπεδο ποιότητας. Παράλληλα διακρίνεται για την στιβαρή συναρμολόγηση και το όμορφο φινίρισμά του, αλλά και για την σωστή εργονομία του. Τις εντυπώσεις στον διάκοσμο κλέβουν ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 7 ιντσών της έκδοσης αυτής αλλά και το πρωτοεμφανιζόμενο νέο σύστημα τηλεματικής UVO Connect της Kia, οι λειτουργίες του οποίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσω της οθόνης αφής 10,25 ιντσών που δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό. Μέσω της εφαρμογής UVO -συμβατή σε συσκευές Android και iOS δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να ενεργοποιήσει κάποιες λειτουργίες απομακρυσμένα (ενεργοποίηση κινητήρα, κλιματισμού κ.α.) και να ελέγχει στοιχεία όπως η κατάσταση της μπαταρίας του e-Soul, το υπόλοιπο της αυτονομίας του κ.α.. Προαιρετικά υπάρχει πληθώρα στοιχείων εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, όπως ο εσωτερικός φωτισμός, η ασύρματη φόρτιση smartphone, το ηχοσύνολο Harman Kardon, το Head-Up Display, τα θερμαινόμενα/αεριζόμενα μπροστινά καθίσματα κ.α καθιστώντας ακόμα πιο ευχάριστη την συμβίωση με το ηλεκτρικό e-Soul.

Oι χώροι είναι επαρκείς για τους επιβάτες προσφέροντας μεγάλο εσωτερικό πλάτος και αρκετό αέρα για τα πόδια και τα κεφάλια των πίσω επιβατών, ενώ ο χώρος αποσκευών έχει μειωθεί στα 315 λίτρα στην έκδοση αυτή του Soul, που ναι μεν επαρκούν, είναι ωστόσο μικρός για τα δεδομένα της κατηγορίας και των διαστάσεών του. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda