Δίνεις 30 ευρώ και τέρμα η ανησυχία μη σου το κλέψουν!

Δίνεις 30 ευρώ και τέρμα η ανησυχία μη σου το κλέψουν!

34.276 Επισκέψεις στο άρθρο (27/12/2022)

Με ένα τόσο δα πραγματάκι, που για να το βρεις που το έχω κρύψει πρέπει να λύσεις όλο το αμάξι, είσαι μια και καλή καλυμμένος!

Φθηνό, χωρίς συνδρομή & σύνδεση τηλεφώνου!

Πόσο δύσκολα βρίσκεις το αυτοκίνητο που σου κλέβουν αν δεν έχεις σύστημα GPS που όμως κοστίζει μια περιουσία, θέλει σύνδεση κινητού και συνδρομή; Ξέχνα το. Με 30 ευρώ αγοράζεις ένα τόσο δα πραγματάκι, το κρύβεις στο αυτοκίνητο, και ξέρεις ανά πάσα στιγμή που είναι. Μιλάμε για το Apple Air Tag.

Δεν είναι διαφήμιση. Είναι μια απλή λύση που η Apple συμπεριλαμβάνει στα προϊόντα της με το δικό της σήμα. Το Air Tag  είναι σαν ένα μεταλλικό πούλι από τάβλι, έχει μπαταρία που κρατάει χρόνια, και συνδέεται μόνο με Bluetooth. Ούτε GPS, ούτε κινητή σύνδεση ούτε τίποτε.

Η λογική είναι πως κάθε φορά που το σήμα Bluetooth του Air Tag ανιχνεύεται από το κινητό κάποιου περαστικού, το σήμα αναφέρεται στο κινητό του ιδιοκτήτη του Tag και έτσι αυτός ξέρει που να ψάξει να το βρει.

Η τεχνολογία δεν είναι νέα, αφού η εταιρεία Tile προσφέρει το ίδιο προϊόν πολλά χρόνια πριν η Apple λανσάρει το δικό της. Η μεγάλη διαφορά είναι πως σε αντίθεση με την Tile που για να ανιχνεύουν τα κινητά των περαστικών τα δικά της «πούλια» έπρεπε ο τυχαίος περαστικός να έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή του, της Apple απλά χρειάζεται ο περαστικός να έχει ένα iPhone. Και υπάρχουν πολλά περισσότερα iPhone από κινητά με την εφαρμογή της Tile.

Αυτό το μεταλλικό «πούλι» η Apple το προορίζει για τη βαλίτσα ή την τσάντα σου, όμως μπορείς να το βάλεις όπου θες. Και μέσα στο αυτοκίνητο μπορείς να το κρύψεις πολύ καλά, ώστε να μην το βρει κανείς κλέφτης ψάχνοντας για συσκευή εντοπισμού GPS.

Και με ένα 30άρι καθάρισες. Ανά πάσα στιγμή ξέρεις που είναι το αυτοκίνητό σου. Είτε αν το ψάχνεις γιατί δεν θυμάσαι που το πάρκαρες, είτε γιατί κάποιος στο πήρε.

Για ένα 30άρι, νομίζω πως αξίζει. Τι λες;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD E-TRANSIT
OPEL