Η Hyundai ανακοίνωσε ότι η νέα γενιά i10 θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, ενώ το λανσάρισμά του προβλέπεται προς το τέλος του χρόνου.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Hyundai ανακοίνωσε ότι η νέα γενιά i10 θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, ενώ το λανσάρισμά του προβλέπεται προς το τέλος του χρόνου.

Επίσημα το νέο Hyundai i10

8.965 Επισκέψεις στο άρθρο (7/8/2013)

Η Hyundai επιβεβαίωσε ότι τον επόμενο μήνα θα παρουσιαστεί επίσημα το νέο i10 στην Έκθεση της Φρανκφούρτης, με ανασχεδιασμένη εμφάνιση και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Η κορεάτικη φίρμα ανακοίνωσε ότι η νέα γενιά i10 θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, ενώ το λανσάρισμά του προβλέπεται προς το τέλος του χρόνου.Εξωτερικά λοιπόν, όπως βλέπουμε και από τις πρώτες φωτογραφίες, αποκτά μια πιο επιθετική και σύγχρονη αισθητική, με μια μεγάλη μάσκα μπροστά και επιμηκυμένους προβολείς, ενώ στο πίσω μέρος τα «τριγωνικά» νέα φωτιστικά σώματα κι η αεροτομή θα δώσουν… άλλον αέρα στις αστικές μετακινήσεις.Το νέο μίνι «μεγαλώνει», αφού η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσει επιπλέον 80 χλστ. μήκος, 65 χλστ. πλάτος και θα είναι 5 εκατ. χαμηλότερο για λόγους αεροδυναμικού συντελεστή. Επίσης χάρη στη νέα πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί, αυξάνεται και κατά 5 χλστ. το μεταξόνιο.Έτσι, το νέο μοντέλο αποκτά σύμφωνα πάντα με τη Hyundai τον καλύτερο χώρο στην κατηγορία για τα πόδια των επιβατών και το μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ επίσης, μιας κι η χωρητικότητά του αυξάνεται στα 252 λτ. (10% μεγαλύτερο από το απερχόμενο μοντέλο).Τώρα, μηχανικά το νέο i10 δεν έχει επισημοποιηθεί «πώς θα κινείται», αλλά είναι πολύ πιθανό να ξαναδούμε τα 1,0 λτ. 3κύλινδρο και το 1,25 λτ. 4κύλινδρο μοτέρ βενζίνης να «παίζουν μπάλα».Από την άλλη στο εσωτερικό, θα υπάρχει η γνωστή διαβάθμιση εξοπλισμού, με τις πιο πλούσιες εκδόσεις να διαθέτουν, μεταξύ άλλων, θερμαινόμενο δερμάτινο τιμόνι, cruise control, ESP κ.α.Τέλος, οι τιμές του δεν έχουν ακόμα δημοσιοποιηθεί, ενώ είναι βέβαιο ότι η παραγωγή του θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο στη Νικομήδεια της Τουρκίας, όσον αφορά την ευρωπαϊκή αγορά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL