Tο νέο Nissan Sport Sedan concept βρίσκεται στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ, το οποίο άνοιξε εχθές για τους δημοσιογράφους.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο νέο Nissan Sport Sedan concept βρίσκεται στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ, το οποίο άνοιξε εχθές για τους δημοσιογράφους.

Επίσημα το νέο Nissan Sport Sedan concept

5.329 Επισκέψεις στο άρθρο (14/1/2014)

Η Nissan παρουσίασε στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ το νέο πρωτότυπο μοντέλο της, Sport Sedan, το οποίο πιθανότατα να αποτελεί το διάδοχο του Maxima, με περισσότερα σπορτίφ χαρακτηριστικά.

Η Nissan αποκάλυψε επίσημα το πρωτότυπο Sport Sedan μοντέλο της στο περίπτερο της ιαπωνικής φίρμας στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, η οποία άνοιξε τις πύλες της εχθές για το δημοσιογραφικό κοινό. Το εν λόγω πρωτότυπο είναι ένα μοντέλο, που δεν μένει απαρατήρητο, μιας και η σχεδίασή του τύπου «V» προσφέρει στο sport sedan ένα πολύ επιθετικό εμπρόσθιο τμήμα, ενώ ακολουθείται από μία χρωμιομένη γρίλια και φωτιστικά σώματα LED σε σχήμα «μπούμερανγκ». Επίσης, εντύπωση προκαλεί η αεροδυναμική του οροφή, η οποία είναι διαφανής για πιο άμεση επαφή με τον… ουρανό.
Το εσωτερικό του είναι ιδιαίτερα κομψό και κατασκευασμένο από καλής ποιότητας υλικά, ενώ το σαλόνι έχει επενδυθεί με δέρμα και εξοπλίζεται με ένα σπορ τιμόνι και ένα σύστημα infotainment από το… μέλλον.
Κάτω από το καπό του Nissan Sport Sedan concept βρίσκεται ένας 3,5 λτ. V6 κινητήρας, ο οποίος αποδίδει πάνω από 300 ίππους και σύμφωνα με την ιαπωνική φίρμα το μηχανικό σύνολο συνδυάζεται με ένα σπορ αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων Xtronic.
Τέλος, ο πρόεδρος της Nissan -Andy Palmer- δήλωσε ότι το πρωτότυπο Sport Sedan σκιαγραφεί το μέλλον της φίρμας σχετικά με τα μελλοντικά sedan μοντέλα, τα οποία θα διαθέτουν σπορτίφ «δόσεις» από το παρελθόν της φίρμας.

Αιχμηρή η σχεδίασή του με αρκετά σπορτίφ στοιχεία.

Αιχμηρή η σχεδίασή του με αρκετά σπορτίφ στοιχεία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

TI LINGLONG AGORAZO
skoda