Η Lexus προχώρησε στην ανανέωση της ES.
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Lexus προχώρησε στην ανανέωση της ES.

Επίσημη πρώτη για την ανανεωμένη Lexus ES

2.999 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2021)

Σε μία σειρά από αλλαγές, τόσο μέσα όσο και έξω προχώρησε η Lexus αναφορικά με την ES και σήμερα παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του πολυτελούς σεντάν που έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του.

Ξεκινώντας από το εξωτερικό, η ανανεωμένη ES είναι εξοπλισμένη με μια νέα μάσκα που δίνει έμφαση στην κομψή σχεδίαση του οχήματος, χωρίς ωστόσο να ξεφεύγει από το γνωστό μοτίβο της φίρμας. Η μάσκα πλαισιώνεται από νέους προβολείς LED που συνοδεύονται από μια αναθεωρημένη παλέτα χρωμάτων, όπως τα Iridium και Cloudburst Grey που αντικαθιστούν τα Atomic Silver, Silver Lining και Nebula Grey. Από κει και πέρα βρίσκουμε νέα σχέδια στους τροχούς 17 ιντσών, ενώ το σεντάν μπορεί να εξοπλιστεί με ζάντες 18 ιντσών, τη στιγμή που οι εκδόσεις F Sport διαθέτουν αποκλειστικούς τροχούς 19 ιντσών με νέο μαύρο φινίρισμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Στην καμπίνα, το σύστημα ψυχαγωγίας 8,0 ιντσών διατίθεται στάνταρ μέσω μίας οθόνης αφής, ενώ υπάρχει και η επιλογή της μεγαλύτερης 12,3 ιντσών. Ανεξάρτητα από ποια οθόνης αφής θα επιλεχθεί, αμφότερες έχουν μετακινηθεί κατά 109 χιλιοστά προς τα μπροστά κίνησης η οποία κάνει πιο εύκολη τη χρήση τους σύμφωνα με τη μάρκα. Παρούσες είναι και νέες επιλογές στην ταπετσαρία.
 
Στα μηχανικά σύνολα οι τρέχουσες επιλογές μεταφέρονται και στο ανανεωμένο μοντέλο, όμως στη διάθεση των πελατών υπάρχει πλέον και η ES 300h F Sport. Η εν λόγω έκδοση συνδυάζει όλα τα συνηθισμένα χαρακτηριστικά του F Sport με ένα φιλικό προς το περιβάλλον υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, που πιθανώς παράγει συνδυασμένη ισχύ 218 ίππων.
 
Επιπλέον, η ES 350 F Sport θα προσφέρεται με το νέο πακέτο Dynamic Handling, που διαθέτει λειτουργίες Sport + και Custom drive, καθώς και προσαρμοζόμενη μεταβλητή ανάρτηση. Η τελευταία λέγεται πως προσφέρει 650 επίπεδα προσαρμογής. Επιπλέον οι οδηγοί θα βρουν και ένα αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης με μεγαλύτερο πεντάλ. Κλείνοντας να σημειωθεί πως πλήθος συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού είναι τώρα μέρος του στάνταρ εξοπλισμού αφού η σουίτα συστημάτων Lexus Safety System + 2.5 είναι πλέον βασική και παρούσα σε όλη τη γκάμα της ES.
 
Η ανανεωμένη ES θα είναι διαθέσιμη προς πώληση στην Ευρώπη εντός του 2021.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

test center
4green