Με νέο diesel μοτέρ και νέα έκδοση το Land Rover Defender

3.988 Επισκέψεις στο άρθρο (8/5/2024)
Με νέο diesel μοτέρ και νέα έκδοση το Land Rover Defender
8 Φωτογραφίες »

- Νέο diesel μοτέρ με ισχύ 350 ίππων.
- Πρεμιέρα για το Defender 110 Sedona Edition με έμπνευση την έρημο της Αριζόνα.
- Αλλάζει την εμφάνιση της καμπίνας το πακέτο Signature Interior.
- Το Captain Chairs Pack προσθέτει 2 καθίσματα-πολυθρόνες στη μέση.

Νέο diesel μοτέρ με ισχύ 350 ίππων

Σε αλλαγές στην γκάμα του Defender προχώρησε η Land Rover, προσφέροντας μεταξύ άλλων στο δημοφιλές SUV της έναν πιο ισχυρό diesel κινητήρα και περισσότερα χαρακτηριστικά πολυτέλειας και άνεσης, προκειμένου να αποκτήσει επιπλέον εφόδια για τη συνέχεια της πορείας του στις αγορές.

Ξεκινώντας με το νέο κινητήριο σύνολο, το Defender D350 διαθέτει έναν ήπιο υβριδικό εξακύλινδρο diesel κινητήρα 3,0 λίτρων απόδοσης 350 ίππων και 700 Nm ροπής, όπως στο Range Rover. Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση 50 αλόγων και ισάριθμων Nm ροπής σε σύγκριση με την έκδοση D300 που αντικαθιστά.

Νέο Defender 110 Sedona Edition με έμπνευση την έρημο της Αριζόνα

Επιπλέον, το Land Rover Defender λαμβάνει μία απλοποιημένη γκάμα εξοπλιστικών εκδόσεων που περιλαμβάνει τις S, X-Dynamic SE, X-Dynamic HSE, X και V8, διαθέσιμές και για τα τρία αμαξώματα 90, 110 και 130. Στο εξωτερικό μέρος αλλαγές δεν υπάρχουν, ωστόσο η βρετανική φίρμα αποκάλυψε το μοντέλο Defender 110 Sedona Edition που θα προσφέρεται μόνο για ένα χρόνο. Στη συγκεκριμένη έκδοση το αυτοκίνητο είναι εμπνευσμένο από την έρημο της Αριζόνα. Η εξωτερική απόχρωση Sedona Red συνδυάζεται με μοναδικά αυτοκόλλητα στο καπό, ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών σε γυαλιστερό μαύρο και το Extended Black Pack για το εξωτερικό.

Αλλάζει την εμφάνιση της καμπίνας το πακέτο Signature Interior

Από κει και πέρα, για το εσωτερικό η Land Rover παρουσίασε το νέο πακέτο Signature Interior, το οποίο είναι προαιρετικό στο Dynamic HSE, αλλά στάνταρ στα Defender X, V8 και Sedona Edition. Προσθέτει αεριζόμενα καθίσματα μπροστά και πίσω με νέα προσκέφαλα. Τα μπροστινά καθίσματα είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα 14 κατευθύνσεων με λειτουργίες μνήμης, ενώ στην τρίτη σειρά, στο Defender 130, τα καθίσματα είναι θερμαινόμενα. Νέες ταπετσαρίες με σκούρες πινελιές και δύο χώροι αποθήκευσης σαν τσέπες στο πλάι της κεντρικής κονσόλας, επιτρέπουν στους επιβάτες να αποθηκεύουν μικροαντικείμενα.

Το Captain Chairs Pack προσθέτει 2 καθίσματα-πολυθρόνες στη μέση

Τέλος, για το Defender 130, το Signature Interior Pack μπορεί να συνδυαστεί με το Captain Chairs Pack μετατρέποντάς το από οκταθέσιο σε επταθέσιο. Στη δεύτερη σειρά καθισμάτων τοποθετούνται δύο μεμονωμένα καθίσματα με λειτουργία θέρμανσης/ ψύξης, ενώ ο διάδρομος μεταξύ τους επιτρέπει την ευκολότερη πρόσβαση στα καθίσματα της τρίτης σειράς στο πίσω μέρος.

MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER