Το Ford Fiesta κυριολεκτικά χαίρεσαι να το οδηγείς.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Ford Fiesta κυριολεκτικά χαίρεσαι να το οδηγείς.

Στο δρόμο: Οδηγική φιέστα από το Fiesta

39.081 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2018)

Θα το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή: Το Fiesta σε προκαλεί να το οδηγήσεις. Με ανάρτηση, τιμόνι και πλαίσιο για σεμινάριο το μικρό της Ford συνεχίζει επάξια τη σύγχρονη παράδοση της φίρμας για την προσφορά μοντέλων με fun to drive χαρακτήρα. «Πατάει» σαν ελαφρύτερο Focus, στρίβει σαν σπορ κατασκευή και φρενάρει αποτελεσματικά. Τι άλλο να του ζητήσεις;

Ευχάριστο και άνετο το Opel Corsa, που ουσιαστικά το ψέγεις μόνο για το ελαφρύ του τιμόνι.

Ευχάριστο και άνετο το Opel Corsa, που ουσιαστικά το ψέγεις μόνο για το ελαφρύ του τιμόνι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αντίστοιχα και το Opel Corsa διακρίνεται για τη στιβαρότητά του στο δρόμο και το ευχάριστο οδηγικό προφίλ του συνδυάζοντας σταθερότητα στον ανοιχτό δρόμο με καλό κράτημα στις στροφές και ευελιξία στην πόλη χάρη στην ειδική λειτουργία City, που ελαφραίνει και άλλο το τιμόνι. Πλεονέκτημα και τα φρένα (μαζί με το Yaris τα μόνα στης παρέας με δίσκους πίσω) και ουσιαστικά το μόνο που θα θέλαμε είναι ένα πιο «επικοινωνιακό» τιμόνι, το οποίο δίνει μια αίσθηση ελαφρότητας ακόμη και στη στάνταρ ρύθμιση. 

Από την άλλη, το Renault Clio σε κερδίζει μέσω της ευκολίας που επιδεικνύει στη χρήση και με την άνεση της ανάρτησής του, η οποία τονίζει και την σωστή ποιότητα κύλισης. Αν και η αίσθηση από το τιμόνι είναι μέτρια, το οδηγικό προφίλ του Clio είναι «καλοστημένο» και η συμπεριφορά του ευχάριστη. Δύσκολα και απόλυτα προβλέψιμα θα παρουσιάσει υποστροφικές τάσεις στο όριο με την συμπεριφορά του στις περισσότερες των περιπτώσεων να κρίνεται ουδέτερη και ασφαλής. 

Το Toyota Yaris παίζει με απόλυτη επιτυχία τον ρόλο του all rounder και σε τελική ανάλυση είναι αυτό που εστιάζει περισσότερο στον τομέα της άνεσης. Μεγάλο ατού είναι και το πρόσωπο που δείχνει στην αστική καθημερινότητα, όπου αποδεικνύεται ευκολοδήγητο και εξαιρετικά ευέλικτο (κύκλος στροφής 9,6 μ.). Στον αυτοκινητόδρομο σε κερδίζει με την ποιότητα κύλισης του και τη σταθερότητά του, ενώ στις στροφές δύσκολα θα διαταράξει την ουδέτερη συμπεριφορά με υποστροφή. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
4green