Οδηγικά δεν πρόκειται να διαπιστώσετε κάποια διαφορά συγκριτικά με την έκδοση βενζίνης. Στην περίπτωση του 500L Natural Power, το στιλ συνδυάζεται με την άνεση, την οικονομία κίνησης και την πρακτικότ

Οδηγικά δεν πρόκειται να διαπιστώσετε κάποια διαφορά συγκριτικά με την έκδοση βενζίνης. Στην περίπτωση του 500L Natural Power, το στιλ συνδυάζεται με την άνεση, την οικονομία κίνησης και την πρακτικότητα.

Στο δρόμο: Καμία διαφορά από την έκδοση βενζίνης

25.252 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2014)

Πίσω από το βολάν του 500L Natural Power δεν θα καταλάβετε την παραμικρή διαφορά οδηγικά, συγκριτικά με το μοντέλο βενζίνης. Παράλληλα, η μετάβαση από το ένα καύσιμο στο άλλο πραγματοποιείται αυτόματα. 
Ο χρηστικός χαρακτήρας του μοντέλου ολοκληρώνεται ιδανικά από την οδική του συμπεριφορά. Τα γόνατα ΜακΦέρσον μπροστά και ο ημιάκαμπτος άξονας πίσω, προσφέρει άνετη αλλά και ασφαλή οδική συμπεριφορά
Οι κλίσεις στις στροφές είναι λογικές για το χαρακτήρα του αυτοκινήτου, στις αλλαγές πορείας, αλλά πάντα μεταφέρουν ένα αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας στον οδηγό. Σταθερό κι άνετο στον αυτοκινητόδρομο, θα σας κουράσει όμως η χροιά του κινητήρα, αλλά και η κλιμάκωση του κιβωτίου, με το τελευταίο, λόγω του αδύναμου κινητήρα, να διαθέτει κοντή κλιμάκωση, η οποία μικραίνει το ωφέλιμο εύρος λειτουργίας του κινητήρα, αναγκάζοντας έτσι τον οδηγό να κινείται με αρκετές στροφές στον κινητήρα αν θέλει να πάει σχετικά σβέλτα. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
citroen