" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Fiat είναι από τις πρωτοπόρες εταιρείες, οι οποίες δραστηριοποιήθηκαν στη δημιουργία κινητήρων οι οποίοι καταναλώνουν φυσικό αέριο.

Αναμφίβολα το Fiat 500L είτε στην έκδοση με το φυσικό αέριο, είτε όχι, είναι ένα trendy και πρακτικό fun to drive αυτοκίνητο.

Οδηγικά δεν πρόκειται να διαπιστώσετε κάποια διαφορά συγκριτικά με την έκδοση βενζίνης. Στην περίπτωση του 500L Natural Power, το στιλ συνδυάζεται με την άνεση, την οικονομία κίνησης και την πρακτικότητα.

Το εσωτερικό έρχεται αυτούσιο από τις λοιπές εκδόσεις του 500L. Ευρύχωρο εσωτερικά θα ικανοποιήσεις έως και 5 ενήλικες.

Δοκιμή: Fiat 500L Natural Power

Διαβάστηκε από 18196 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/2/2014

Το Fiat 500L Natural Power κινείται με φυσικό αέριο, αξιοποιώντας στο έπακρο τη μεγάλη τεχνογνωσία της Fiat στο καύσιμο.

 
Η Fiat είναι από τις πρωτοπόρες εταιρείες, οι οποίες δραστηριοποιήθηκαν στη δημιουργία κινητήρων οι οποίοι καταναλώνουν φυσικό αέριο. Τα τελευταία χρόνια με ακόμα πιο έντονους ρυθμούς ανάπτυξης, τη γκάμα της διαθέτει αυτοκίνητα από την πλειοψηφία των κατηγοριών, τα οποία κινούνται με φυσικό αέριο. 
Για τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου καυσίμου δεν χρειάζεται να επεκταθούμε μιας κι έχουν ειπωθεί πολλάκις. Μειωμένη κατανάλωση, αλλά και εκπομπές ρύπων, σε συνδυασμό με τιμή κάτω του ευρώ/κιλό.