GP Ισπανίας: Εύκολη νίκη για Verstappen, 2-3 για τη Mercedes
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

GP Ισπανίας: Εύκολη νίκη για Verstappen, 2-3 για τη Mercedes

4.928 Επισκέψεις στο άρθρο (4/6/2023)

Ο Max Verstappen πέτυχε άλλη μια εύκολη νίκη στο Grand Prix της Ισπανίας και κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμά του στην βαθμολογία των Οδηγών.

Δεν είχε αντίπαλο ο Ολλανδός για ακόμη έναν αγώνα

Ο Max Verstappen πέτυχε την τρίτη του νίκη στους τελευταίους τρεις αγώνας του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1. Ο Ολλανδός οδηγούσε τον αγώνα από τον πρώτο έως και τον τελευταίο γύρο χωρίς αντιμετωπίσει κάποια απειλή μετά την πρώτη στροφή, όταν ο Carlos Sainz ξεκίνησε καλύτερα από τον πρωταθλητή, βρέθηκε δίπλα του αλλά δεν μπόρεσε να τον προσπεράσει.

Η Mercedes άλλαξε τον σχεδιασμό των μονοθεσίων της και φαίνεται πως σήμερα είδε τα πρώτα καλά αποτελέσματα. Ο Hamilton είχε επαφή με τον Lando Norris στην αρχή αλλά στην συνέχεια κινήθηκε σε πολύ γρήγορο ρυθμό και κατάφερε να πάρει την δεύτερη θέση του βάθρου σχεδόν 25 δευτερόλεπτα πίσω από τον Verstappen, κάτι που αναμφίβολα αναδεικνύει την ανωτερότητα της Red Bull -και- φέτος. Πίσω από τον Lewis Hamilton, βρέθηκε ο Russell, ο οποίος, αν και έδειχνε πως δεν έχει καταφέρει να βρει το σωστό στήσιμο τις προηγούμενες μέρες, ο ρυθμός αγώνα του ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Το επίτευγμά του είναι μάλιστα ακόμη πιο θαυμαστό, αν λάβει κανείς υπόψη του πως ξεκίνησε από πιο χαμηλά τον αγώνα και στις πρώτες στροφές, έχασε πολύτιμες θέσεις όταν χρειάστηκε να βγει εκτός πίστας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
NISSAN