GP Μονακό: Νικητής ο Verstappen στο βροχερό πριγκηπάτο
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

GP Μονακό: Νικητής ο Verstappen στο βροχερό πριγκηπάτο

3.982 Επισκέψεις στο άρθρο (28/5/2023)

Παρά την βροχή που έπεσε στο Μονακό, ο Verstappen δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να πάρει την τέταρτη νίκη του το 2023. Έξι στα έξι για την Red Bull.

Δεν τον σταματάει ούτε η βροχή τον Ολλανδό

Την τέταρτη νίκη του μετά από έξι αγώνες πανηγυρίζει ο Max Verstappen στο Μονακό κυριαρχώντας από την αρχή μέχρι και το τέλος του Grand Prix, παρά την βροχή που έπεσε στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα. Δεύτερος τερμάτισε ο Fernando Alonso παίρνοντας το πέμπτο podium μετά από έξι αγώνες και τρίτος κατετάγη ο Ocon με Alpine.

Ο Verstappen είχε ένα εύκολο απόγευμα στο πρώτο μέρος του αγώνα, έχοντας πίσω του σε απόσταση ασφαλείας τον Alonso, ωστόσο ο Ισπανός αναμενόταν να χτυπήσει στο δεύτερο μέρος και μετά τα pit stops, βάζοντας την μεσαία γόμα, σε αντίθεση με τον Ολλανδό που θα ήταν αναγκασμένος να τοποθετήσει τα πιο αργά σκληρά ελαστικά. Ο αγώνας όμως πήρε τροπή όταν άρχισαν να πέφτουν στην πίστα οι πρώτες ψιχάλες. Η Aston Martin έκανε το λάθος να βάλει τα μεσαία ελαστικά, μια στιγμή που όλοι οι άλλοι οδηγοί άρχισαν να μπαίνουν ξανά στα pits για να τοποθετήσουν τα ελαστικά με ενδιάμεσες συνθήκες. Ο Alonso ωστόσο δεν έχασε την θέση του, αφού είχε χτίσει αρκετή διαφορά, ενώ χωρίς προβλήματα συνέχισε τον αγώνα και ο πρωτοπόρος Verstappen παρότι είχε επαφή με τις μπαριέρες ουκ ολίγες φορές.

Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
4green