Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
H Audi κάνει το infotainment ακόμα πιο έξυπνο

H Audi κάνει το infotainment ακόμα πιο έξυπνο

1.200 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2022)

Συνεργασία με στόχο τη βελτίωση της ψηφιακής εμπειρίας στα αυτοκίνητα της ξεκίνησε η Audi, η οποία συμπορεύεται πλέον με την εταιρεία 4.screen.

AUDI: A3 Sportback με πρωτοποριακές τεχνολογίες

Συνεργασία Audi και 4.screen

H Audi προχώρησε σε συνεργασία με τη 4.screen έχοντας ως στόχο την βελτίωση της ψηφιακής εμπειρίας στα αυτοκίνητα της. Με το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας, οι πελάτες της Audi θα επωφεληθούν από ακόμα πιο ολοκληρωμένες και πλούσιες πληροφορίες για τα σημεία ενδιαφέροντος καθώς θα χρησιμοποιούνται δεδομένα σε πραγματικό χρόνο από το Mobility Experience Cloud (MXC) της εταιρείας τεχνολογίας 4.screen.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εξατομικευμένες προτάσεις μέσω του infotainment

Όσοι επιθυμούν θα έχουν την επιλογή να λαμβάνουν εξατομικευμένες προτάσεις και προσφορές, βάσει της τοποθεσίας που βρίσκονται από επιλεγμένους τρίτους παρόχους μέσω του συστήματος πολυμέσων ΜΜΙ. Αυτές οι πληροφορίες θα εμφανίζονται μέσα από το γνωστό περιβάλλον του Audi MMI, με τις πληροφορίες από το cloud να συμπληρώνουν το υπάρχον περιεχόμενο ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.
 
Το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης (ΜΜΙ) παρέχει την δυνατότητα στους κατόχους αυτοκινήτων της Audi να επιλέξουν μία πληθώρα τοποθεσιών, γνωστών ως σημεία ενδιαφέροντος (POI), μέσω της οθόνης αφής και στην συνέχεια να καθοδηγούνται προς αυτά μέσω του συστήματος GPS, είτε πρόκειται για πρατήριο καυσίμων, είτε για σούπερ μάρκετ ή για εστιατόριο. Μέσω της συνεργασίας με την 4.screen, η Audi έχει ως στόχο να εμπλουτίσει σε σημαντικό βαθμό αυτή την δυνατότητα. Η ενσωμάτωση της νέας τεχνολογίας με βάση το cloud στο σύστημα infotainment προσφέρει πολλές και σημαντικές νέες δυνατότητες. Οι πελάτες της Audi θα μπορούν να λαμβάνουν αποκλειστικές πληροφορίες και εξατομικευμένες προσφορές στα αυτοκίνητά τους και σε πραγματικό χρόνο, πάντα όμως με την συγκατάθεσή τους.

Σε μοντέλα από το 2019 και έπειτα

To τεχνολογικό υπόβαθρο για αυτή τη νέα υπηρεσία ενσωματώνει ένα στάνταρ περιβάλλον Mobility Experience Cloud της 4.screen στα ήδη υπάρχοντα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας ΜΙΒ2 και ΜΙΒ3 (αφορά μοντέλα της Audi από το 2019 ή μεταγενέστερα, σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές). Αυτό το API (Αpplication Programming Interface) δημιουργεί μία σύνδεση σε πραγματικό χρόνο μεταξύ των πελατών της Audi και των συνεργαζόμενων εταιριών. Θα πρέπει να τονιστεί ότι οι πελάτες της Audi έχουν τον πλήρη έλεγχο των πληροφοριών και των προσφορών που εμφανίζονται στην οθόνη τους, κάτι που επιτυγχάνεται μέσα από τις ρυθμίσεις που μπορούν να επιλεγούν στην Λειτουργία Απορρήτου (PrivacyMode).