• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Tο δημοφιλές μοντέλο από την Αμερική βρέθηκε στην πόλη του Μόντρεαλ, όπου και παρακολούθησε από κοντά τον τελευταίο αγώνα της Formula E.

Συνάντηση μοντέλων.

H BMW i8 και η Kate Upton (+vid)

2.601 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/8/2017

Όταν σε μία είδηση υπάρχουν δύο μοντέλα, το ένα είναι η BMW i8 και το άλλο είναι η Kate Upton τότε σίγουρα το νέο αυτό έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.


Ford: ΝΕΑ εποχή Service & ανέπαφων υπηρεσιών. Και με Bonus πιστότητας!

Συγκεκριμένα το δημοφιλές μοντέλο από την Αμερική βρέθηκε στην πόλη του Μόντρεαλ, όπου και παρακολούθησε από κοντά τον τελευταίο αγώνα της Formula E, που έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο.
 
Μάλιστα η Αμερικανή δεν έμεινε μόνο σε αυτό, καθώς είχε την τύχη να κάνει και μία βόλτα με την υβριδική BMW i8, δείχνοντας μάλιστα να την απολαμβάνει, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο βίντεο που ακολουθεί.
 
Η 25χρονη κάθισε στη θέση του συνοδηγού, με τη θέση του οδηγού να καταλαμβάνεται από τον διευθύνων σύμβουλο Alejandro Agag, ο οποίος προσπάθησε να τρομάξει το όμορφο μοντέλο μέσω της υψηλής ταχύτητας, κάτι το οποίο ωστόσο δεν στέφτηκε με επιτυχία.  
 
Τέλος να σημειώσουμε πως η BMW έχει προσφέρει το συγκεκριμένο μοντέλο, το οποίο χρησιμοποιείται ως αυτοκίνητο ασφαλείας στη συγκεκριμένη διοργάνωση.
 
Απολαύστε το βίντεο

Tags: BMW i8