Η BYD ψάχνει χώρο για το δικό της εργοστάσιο στην Ευρώπη

Η BYD ψάχνει χώρο για το δικό της εργοστάσιο στην Ευρώπη

1.670 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2023)

Η BYD έχει στο πλάνο της την ακόμα μεγαλύτερη επέκτασή της στην Ευρώπη, ωστόσο υπογραμμίζει πως ενδιαφέρεται περισσότερο να κατασκευάσει το δικό της εργοστάσιο παρά να εξαγοράσει κάποιο... έτοιμο.

Το ψάχνει η BYD

Η κινεζική BYD είναι μία από τις εταιρείες που έχουν σημαντικά σχέδια επέκτασης στην Ευρώπη. Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο είναι απαραίτητες οι εγκαταστάσεις, κάτι για το οποίο μίλησαν τα στελέχη της φίρμας, δείχνοντας την κατεύθυνση που σκοπεύουν να ακολουθήσουν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εκτελεστική αντιπρόεδρος: «Ψάχνουμε την καλύτερη λύση»

Σύμφωνα λοιπόν με όσα δήλωσε στο Bloomberg, η Stella Li, εκτελεστική αντιπρόεδρος της BYD,  η μάρκα διερευνά τη δημιουργία του δικού της εργοστασίου στην Ευρώπη. Μάλιστα η εν λόγω κίνηση προκρίνεται από αυτή της εξαγοράς κάποιας έτοιμης εγκατάστασης. «Δεν επικεντρωνόμαστε σε εγκαταστάσεις ορισμένων εταιρειών. Μελετάμε όλα τα δεδομένα για να δούμε που είναι προτιμότερο να εγκαταστήσουμε το δικό μας εργοστάσιο. Ψάχνουμε την καλύτερη δυνατή λύση».

Δεν έχουν αποκαλυφθεί συγκεκριμένα μέρη

Μέχρι στιγμής η BYD δεν έχει αποκαλύψει κάποιες χώρες ή μέρη όπου είναι οι άμεσοι στόχοι για τη δημιουργία μίας ή περισσοτέρων εγκαταστάσεων. Σκοπός της κινεζικής φίρμας όμως, είναι έχει σταθερά δίκτυα πωλήσεων και αντιπροσώπων στην Ευρώπη, μαζί με κέντρα εξυπηρέτησης, προκειμένου να διασφαλίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Συνδέθηκε με το εργοστάσιο της Ford στην πόλη Saarlouis

Αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο μήνα, η Wall Street Journal ανέφερε για πρώτη φορά πως η BYD βρίσκεται ανάμεσα στους 15 πιθανούς επενδυτές που συζητούν με τη Ford για το εργοστάσιό της στην πόλη Saarlouis της Γερμανίας, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να έχει επιβεβαιωθεί προς ώρας.

Σε όλη την Ευρώπη θέλει να εξαπλωθεί η BYD

Κλείνοντας να πούμε πως η BYD έχει ήδη ανακοινώσει σχέδια να πουλήσει τα οχήματά της σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, της Σουηδίας, της Νορβηγίας, της Ολλανδίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το προτιμά από την εξαγορά κάποιου υπάρχοντος!

- Εκτελεστική αντιπρόεδρος: «Ψάχνουμε την καλύτερη λύση για το εργοστάσιό μας».
- Δεν έχουν αποκαλυφθεί συγκεκριμένα μέρη.
- Συνδέθηκε με το εργοστάσιο της Ford στην πόλη Saarlouis της Γερμανίας.
Λες να δούμε εργοστάσιο της BYD στην Ελλάδα ή θα καταλήξουν αλλού οι Κινέζοι;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
top5
top5