H Bentley Bentayga Odyssean Edition με οικολογική συνείδηση
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Bentley Bentayga Odyssean Edition με οικολογική συνείδηση

2.236 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2022)

Θα κατασκευαστούν μόνο 70 αντίτυπα

Η Bentley συνεχίζει να διαμορφώνει την διακόσμηση των μοντέλων της ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών της. Έτσι, προσφέρει  70 μοντέλα της  Bentayga σε έκδοση Odyssean, η καμπίνα της οποίας είναι φτιαγμένη με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει ένα σετ ζαντών αλουμινίου 22 ιντσών, φάσα ειδικά χρωματισμένη για να ταιριάζει με την έκδοση και ειδικό σήμα στην πίσω κολώνα. Η Bentley προσφέρει το μοντέλο σε χρώμα Pale Brodgar, αλλά και σε έξι ακόμα διαφορετικές  αποχρώσεις , αν και η πλήρης παλέτα των 60 χρωμάτων εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη.


Η Bentley προσφέρει το Bentayga Odyssean Edition σε χρώμα Pale Brodgar, αλλά και σε έξι ακόμα διαφορετικές  αποχρώσεις.

Η Bentley προσφέρει το Bentayga Odyssean Edition σε χρώμα Pale Brodgar, αλλά και σε έξι ακόμα διαφορετικές  αποχρώσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Βιώσιμη πολυτέλεια στο εσωτερικό

Αυτό που κάνει την Bentayga Odyssean Edition να ξεχωρίζει είναι η επιλογή των υλικών στο εσωτερικό, που αποδεικνύει ότι η πολυτέλεια μπορεί να είναι και οικολογική. Η καμπίνα έχει μία μοναδική τρίχρωμη διαμόρφωση και ένα ombre κέντημα στα καθίσματα, ενώ  η δερμάτινη επένδυση προέρχεται από δέρμα βιώσιμης προέλευσης  σε 6 αποχρώσεις (Autumn, Beluga, Porpoise, Cricket ball, Brunel, or Burnt Oak). Η ταπετσαρία είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη από βρετανικό μαλλί, ενώ υπάρχουν επιφάνειες επενδυμένες με καπλαμά. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο καπλαμάς από ξύλο Koa στο ταμπλό έχει πάχος μόλις 0,1 χιλιοστά και 90% λιγότερο βερνίκι, κάτι που προσδίδει μία πιο φυσική εμφάνιση. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης την προδιαγραφή Comfort Front Seat με τα μπροστινά καθίσματα να έχουν δυνατότητα προσαρμογής 22 κατευθύνσεων, θέρμανση και αερισμό και διαθέτουν επίσης το σύστημα Touring Specification ADAS.

Plug-in υβριδικό με κινητήρα 3,0-λίτρων TFSI V6

Το μοντέλο διατίθεται αποκλειστικά σε plug-in υβριδική έκδοση. Το ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης κίνησης περιλαμβάνει τον 3,0-λίτρων TFSI V6, έναν ηλεκτροκινητήρα και την πρόσφατα αναβαθμισμένη μπαταρία 18 kWh. Η συνδυασμένοι ισχύς του φτάνει τους 462 ίππους επιτρέποντας την επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα σε 5,3 δευτερόλεπτα, ενώ η  τελική ταχύτητα αγγίζει τα 254 χλμ/ώρα. Όσον αφορά την αυτονομία, η Bentley ισχυρίζεται ότι το SUV μπορεί να οδηγήσει αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για τουλάχιστον 45 χλμ  σύμφωνα με το πρότυπο WLTP.

Η Bentley Bentayga Odyssean Edition είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία, αν και η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει ακόμα την τιμή. Η παραγωγή των 70 αυτοκινήτων θα ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
citroen