Η Cadillac επιστρέφει στο Le Mans με το Project GTP
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Cadillac επιστρέφει στο Le Mans με το Project GTP

2.166 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2022)

Η Cadillac ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Le Mans και στο πλαίσιο αυτό έδωσε στο κοινό την πρώτη «γεύση» από το αγωνιστικό της αυτοκίνητο.

Πρώτες εικόνες teaser του Project GTP

Η Cadillac αν και δεν έχει μεγάλη εξοικείωση με την αγωνιστική σκηνή έχει τοποθετήσει πολύ ψηλά τον πήχη σε διεθνές επίπεδο. Για να μπορέσει ωστόσο να πετύχει τους στόχους της χρειάζεται ένα νέο, ικανό αυτοκίνητο το οποίο και βλέπουμε για πρώτη φορά μέσω teaser εικόνων και βίντεο. Αυτό είναι λοιπόν το Project GTP.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συμμετέχει στην κατασκευή του και η Dallara

Το νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο της Cadillac θα χρησιμοποιεί ένα υβριδικό σύστημα κίνησης και αναμένεται να συμμετάσχει στην νέα κατηγορία Grand Touring Prototype (GTP). Το αυτοκίνητο αναπτύσσεται από την Cadillac Racing and Design, με την κατασκευάστρια αγωνιστικών αυτοκινήτων, Dallara επίσης να συμμετέχει επίσης στο πρότζεκτ.

Έχει κοινά στοιχεία με το τρέχον αγωνιστικό

Η πολυτελής μάρκα δεν είναι έτοιμη να προσφέρει λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο σχετικά με το κινητήριο σύνολο και σε πρώτη φάση αρκέστηκε απλά στη δημοσιοποίηση των teaser εικόνων και του βίντεο. Από τις εικόνες μπορούμε να δούμε κάποια ομοιότητα με το τρέχον Daytona Prototype της Cadillac που κέρδισε το περσινό πρωτάθλημα.Το Project GTP θα αποκαλυφθεί πλήρως αργότερα φέτος. Συνέχεια του άρθρου >>>
DEH PASXA
test center