• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αυτό είναι το νέο καινοτόμο μοντέλο της Citroen το οποίο οι Γάλλοι ίσως οδηγήσουν στην παραγωγή.

Το εμπρός μέρος είναι ίδιο με αυτό του C4 Cactus παραγωγής.

Οι πόρτες του Cactus M είναι πλαστικές.

Το εσωτερικό του γαλλικού πρωτότυπου είναι μοντέρνο και... χαρούμενο.

H Citroen καινοτομεί (+video)

4.434 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/9/2015

Η Citroen έχει στο DNA της την καινοτομία, καθώς εδώ και δεκαετίες δημιουργεί αυτοκίνητα ξεχωριστά. Τελευταίο παράδειγμα το Cactus M.

 
Το Cactus M είναι το νέο πρωτότυπο της Citroen, το οποίο αποτελεί ουσιαστικά το alter ego του C4 Cactus στο οποίο και βασίζεται.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο το οποίο σκοπό έχει, σύμφωνα με τους Γάλλους, να ψυχαγωγήσει τους επιβάτες του και να κάνει τις μετακινήσεις τους διασκεδαστικές.

Το μήκους 4,16 μ. Cactus M έχει πλαστικές πόρτες ενώ η οροφή λάμπει διά της απουσίας της. Οι πίσω κολόνες είναι κατασκευασμένες από ξύλο, ενώ είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να μεταφέρουν σανίδες του σερφ.

Κάτω από το καπό του Cactus M δεν συναντάμε κάποια καινοτομία, καθώς παίρνει πνοή από τον 3κύλινδρο PureTech των 110 ίππων ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Πιο σημαντικό από όλα όμως τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου είναι πως η Citroen δεν αποκλείει να περάσει στην παραγωγή το Cactus M. Για να δούμε, πόσο τολμηρή είναι τελικά η Citroen...