Το Datsun GO κατατάσσεται στη μικρή κατηγορία έχοντας 3.785 χλστ. μήκος, 1.635 χλστ. πλάτος και ύψος 1.485 χλστ.

Περνώντας στο εσωτερικό, η εικόνα είναι λιτή και έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτικότητα.

Το λανσάρισμα του μοντέλου θα ξεκινήσει αρχικά στην Ινδία, στη Νότια Αφρική και τη Ρωσία από το επόμενο έτος και η τιμή του αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ελκυστική.

H Datsun αναβιώνει με το «GO»

8.144 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/7/2013

Η Datsun παρουσίασε επίσημα το νέο της μοντέλο, το GO, το οποίο θα λανσαριστεί στις αρχές του 2014 στην Ινδία όπου και θα παράγεται.

 
Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, η Datsun έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με ένα νέο μοντέλο. Το Datsun GO κατατάσσεται στη μικρή κατηγορία έχοντας 3.785 χλστ. μήκος, 1.635 χλστ. πλάτος και ύψος 1.485 χλστ. Επίσης, διαθέτει 5θυρο αμάξωμα και το μεταξόνιο του ανέρχεται στα 2.450 χλστ.

 Φυσικά, η επιλογή του ονόματος GO δεν ήταν τυχαία, καθώς « DAT-GO» λεγόταν το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που παρουσιάστηκε το 1914. Για την κίνηση του αυτοκινήτου φροντίζει ένα μηχανικό σύνολο βενζίνης 1,2 λίτρων, το οποίο συνεργάζεται με 5αρι χειροκίνητο κιβώτιο. 

Η εξωτερική σχεδίαση του μοντέλου θυμίζει αρκετά το Nissan Micra, με την εμπρόσθια μάσκα του αυτοκινήτου να κερδίζει τις πρώτες εντυπώσεις. Περνώντας στο εσωτερικό, η εικόνα είναι λιτή και έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτικότητα. Παράλληλα, ο επιλογέας των ταχυτήτων είναι υψηλά τοποθετημένος και το χειρόφρενο βρίσκεται κάτω από το ταμπλό για τη δημιουργία περισσότερων χώρων. 

Το λανσάρισμα του μοντέλου θα ξεκινήσει αρχικά στην Ινδία, στη Νότια Αφρική και τη Ρωσία από το επόμενο έτος και η τιμή του αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ελκυστική.

Tags: NISSAN