• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σήμερα η Renault μας δίνει μια 1η προωθητική εικόνα του νέου της concept, με το RS 2027 Vision να αποτελεί μια πρόταση για το πώς θα μπορούσαν να μοιάζουν τα αγωνιστικά μονοθέσια της F1 σε 10 χρόνια από τώρα.

Η Formula 1 σε 10 χρόνια

Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/4/2017

Πώς θα είναι τα μονοθέσια της F1 σε 10 χρόνια από τώρα; Την απάντηση προσπαθεί να δώσει η Renault μέσω του RS 2027 Vision Concept, ένα πρωτότυπο που ξεκινά από σήμερα να μας αποκαλύπτεται.

 
H Renault συμμετέχει στους αγώνες Formula One εδώ και σχεδόν 40 χρόνια, γεγονός που έχει δώσει στους Γάλλους την πολυτέλεια να δουν εκ των έσω την πρόοδο του αθλήματος. Κάπως έτσι η εταιρεία αποφάσισε να μας δώσει το όραμά της για το πώς θα μπορούσε να γίνει το επόμενο βήμα, κάτι που κάνει μέσω του πρωτότυπου RS 2027 Vision.
   
Σήμερα η Renault μοιράζεται μαζί μας μια πρώτη προωθητική εικόνα του νέου της concept, με το RS 2027 Vision -όπως λέει και το όνομά του- να αποτελεί μια πρόταση για το πώς θα μπορούσαν να μοιάζουν τα αγωνιστικά μονοθέσια σε 10 χρόνια από τώρα. Αποτελεί το τελευταίο πρωτότυπο από μία σειρά που ξεκίνησε με το Trezor. Οι Γάλλοι λένε πως ενσωματώνει μια σειρά τεχνολογιών που ενδέχεται να περάσουν από τα αγωνιστικά στα κανονικά οχήματα.
 
Η επίσημη αποκάλυψη του RS 2027 Vision Concept θα πραγματοποιηθεί στις 19 Απριλίου, όταν η έκθεση Shanghai Motor Show ανοίξει τις πύλες της. Το παρόν θα δώσουν το αφεντικό της Renault Sport, Cyril Abiteboul, αλλά και ο 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην F1, Alain Prost.