Βλέπετε το τρέχον Land Rover Defender.

Η Land Rover εξετάζει ένα πιο «καυτό» Defender από το V8

1.817 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2021)

Έντονη είναι η φημολογία που έχει ξεσπάσει μετά την παρουσίαση του νέου Land Rover Defender V8 πως η βρετανική μάρκα προσανατολίζεται στην κατασκευή μίας ακόμα πιο ισχυρής έκδοσης! Δείτε τι είπε επί του θέματος στέλεχος της μάρκας.


Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, λέει το γνωμικό και όπως φαίνεται στην περίπτωση της Land Rover έχουν κατά νου τη φράση αυτή και ίσως την εφαρμόσουν στην περίπτωση του Defender. Παρά το γεγονός πως πριν από λίγες ημέρες η μάρκα προχώρησε στην παρουσίαση της πιο ισχυρής έκδοσης του SUV, του Defender V8, η έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει αναφέρει ό,τι είναι πιθανή και η έλευση μίας ακόμα ισχυρότερης.
 
Σε μια συνέντευξη σε αυστραλιανό Μέσο ενημέρωσης, ο επικεφαλής του τμήματος Special Vehicle Operations (SVO) της JLR, Michael van der Sande δεν επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία εργάζεται σε ένα τέτοιο πρότζεκτ. Όμως όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο το νέο πιο ισχυρό Defender V8 δε φέρει ούτε το λογότυπο SV ούτε το SVX, απάντησε πως το μέγεθος των τεχνικών αλλαγών δεν είναι στο βαθμό που πρέπει ώστε να δικαιολογεί το συγκεκριμένο επίθεμα, αφήνοντας να εννοηθεί πως η μάρκα το κρατά για κάποια νέα και ισχυρότερη έκδοση.
 
Παράλληλα τα αυστραλιανά μέσα αποκάλυψαν πως για αυτό το σκοπό η Land Rover έχει εξαγοράσει από πέρυσι την βελτιωτική εταιρεία Bowler που ειδικεύεται στα μοντέλα Land Rover. Μάλιστα ο van der Sande ρωτήθηκε για αυτό και υπογράμμισε πως η συγκεκριμένη κίνηση έγινε καθώς η μάρκα αισθάνονταν πως ήταν ελαφρώς υποεκπροσωπούμενη στα off-road μοντέλα επιδόσεων!
 
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό, η νέα έκδοση του Defender θα είναι ισχυρότερη, γρηγορότερη, με περισσότερα σπορ χαρακτηριστικά, νέα ανάρτηση και αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση. Φυσικά θα αποτελεί το ακριβότερο Defender και θα καθίσει στην κορυφή της γκάμας του βρετανικού SUV.

peugeot
skoda