Η Lexus λέει αντίο στο CT200h με μια νέα έκδοση
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Lexus λέει αντίο στο CT200h με μια νέα έκδοση

2.953 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2022)

To CT200h θα συνεχίσει την εμπορική του πορεία για λίγο καιρό ακόμη στην Ιαπωνία με μια ακόμη ειδική έκδοση με όνομα Cherished Touring.

Νέα έκδοση Cherished Touring για το Lexus CT200h

Αν φέρει κανείς στην μνήμη του τα premium hatchback της προηγούμενης δεκαετίας, θα θυμηθεί το Audi A3, τη Mercedes A-Class και την Σειρά 1, όμως υπήρχε και ένα ιαπωνικό μικρομεσαίο hatchback που έλαβε την αναγνώριση που ίσως το άξιζε, το Lexus CT200h.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Λέει αντίο το CT200h

To CT200h έκανε ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2010 και προσφέρθηκε στην Ευρώπη για περίπου μια δεκαετία πριν η Lexus το αφαιρέσει από την γκάμα της το 2020. Το μοντέλο συνεχίζει την εμπορική του πορεία στην Ιαπωνία και μάλιστα η Lexus αποφάσισε να του χαρίσει μια νέα έκδοση, με την οποία είναι πολύ πιθανόν να το αποχαιρετήσει μέσα στο 2022.

Σε δύο συνδυασμούς, περισσότερο χρώμιο και ξεχωριστή επένδυση

Το Lexus CT200h Cherished Touring είναι διαθέσιμο με δύο μοναδικούς σχεδιασμούς χρωμάτων, είτε με Sonic Titanium οροφή και Graphite Black αμάξωμα, είτε με Sonic Titanium οροφή και Sonic Quartz άσπρο αμάξωμα, ενώ το αυτοκίνητο εξοπλίζεται επίσης επιπλέον φινίρισμα από χρώμιο σε γρίλια, φώτα ομίχλης και πίσω προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό, η έκδοση έρχεται με μαυροκόκκινη επένδυση σε καθίσματα και θύρες, κόκκινες ραφές σε ταμπλό και τιμόνι και προσφέρεται επίσης με δερμάτινο τιμόνι και καθίσματα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
OPEL